Ce te faci?

Mai departe iata o alta noutate muzicala. De data aceasta vine de la Brighi si Pacha Man cu piesa Ce te faci? O piesa dupa parerea mea chiar bine realizata. Impreuna cu videoclipul chiar suna bine. Dupa un prim single ce a marcat o colaborare inedita cu rapperul Snoop Dogg, Brighi lanseaza o noua provocare alaturi de Pacha Man: Ce te faci?
Asadar iata ce nea declarat Brighi despre mesajul acestei piese "Imi doresc foarte tare sa reusesc sa transmit oamenilor cat mai multa energie pozitiva prin muzica mea. "Ce te faci?" este o piesa pe cat de jucausa, pe atat de naturala. Recunosc, m-am regasit in versuri... Cred ca, macar o data, tuturor ni se intampla sa ne indragostim brusc de cineva care sa nu acorde prea multa importanta acestui "amanunt", cel putin intr-o prima faza... :)." Realizat pe un ton de retro textul piesei lanseaza o provocare, indemnandu-te sa dai frau liber imaginatiei, clipul surprinde o poveste simpatica de iubire, cu urmariri mai ceva ca-n filme.
 Brighi a inceput sa cante la doar 9 ani, participand la festivaluri nationale si internationale care i-au adus o multime de premii. Ii uram si noi mult succes si la cat mai multe hituri.
Urmariti mai jos videoclipul si va astept cu un like & share pe facebook.com/cyrosnews alaturi de parerea ta mai jos in sectiunea de coment.
 

Comentarii