Exclusiv in controversa: Paul Dima Vs. Mc Ciupanezu - Accordion Style (Mix Club)

   Asadar salut prieteni si bine v-am regasit din nou aici. Pentru inceput vreau sa multumesc celor care au apreciat acest blog, sper sa ridicam impreuna acest blog cat mai popular.
 Asa ca iata in continuare o alta exclusivitate, o premiera locala de aceasta data. Este vorba de un artist destul de cunoscut pe plan local prin cultura sa muzicala dar si prin dorinta acestuia de a face muzica de calitate. Activeaza asadar si ca dj in diferite locatii, dar mai compune din cand in cand. Cu un palmares de exceptie artistul nostru incearca si a reusit sa isi faca un nume pe piata muzicala electronica de club prin mixurile sale de exceptie si bine realizate. Este vorba asadar de binecunoscutul Paul Dima. Un artist aproape complet. Face totul din pasiune si cu placere si de aceea totul ii iese foarte bine.
 Asa ca iatal si aici pe acest blog in exclusivitate cu cel mai nou al sau mix, un versus Mc Cimpanzeu cu piesa Accordion Style. Muzica de club excelenta si bine realizata. Piesa o puteti auzi si pe Radio Whisper in cadrul emisiei Cyros Show dar si pe siteul exclusiv de muzica si videoclipuri videoclip.hi2.ro .
  Pe viitor poate daca o sa aiba placerea il invit aici pe controversa.blogspot.com si poate realizam un scurt interviu live. Bineinteles invitatia este valabila si celor care vor citi acest articol de a participa cu intrebari catre artist. Voi anunta dinainte evenimentul, asa ca va astept sper cat mai curand posibil sa il facem. Este vorba despre ceva ce s-a mai facut in blogosfera de catre o alta persoana pe care o apreciez. De aceia voi incerca si eu, sper sa imi reuseasca si sa fiti in si voi aici pentru a putea urmari interviul live pe blog.
Asa ca pana atunci iata si piesa preluata dupa videoclip.hi2.ro Va doresc auditie placuta si va astept cu comentarii, pareri si intrebari pentru artist.

 

Comentarii