Nou in Controversa Premiera Cinema: Life of Pi

  Buna tuturor si Craciun fericit tuturor si din partea controversa.blogspot.com ca de altfel si din partea Cyros-News Network si sa aveti parte de mult sanatate, succes si spor in anul ce se apropie. Multumesc tuturor pentru aprecieri, in special radio Whisper. Si sper ca si in 2013 sa fim la fel de aproape, poate chiar mai activi in comentarii si pareri despre tot ce apare pe blog. 
  Asadar iata in continuare o sa zicem noutate pentru blog, Pentru ca initial am vrut sa ma axez doar pe noutati muzicale, iata ca mai facem din cand in cand si cateva exceptii si voi prezenta si noutati din domeniul cinematografic si anume o sa va prezint un trailer al umui film cei drept lansat in noiembrie anul in curs inca, dar vreau sa fie acesta un inceput al unei serii lungi si de noutati cinematografice pe langa cele muzicale. Asadar ce pot spune despre aceasta productie este pentru inceput titlul "Life of Pi". In regia lui Ang Lee (Brokeback Mountain, Crouching Tiger, Hidden Dragon) Un film ce merita vazut dupa parerea mea. El ne da o lectie de iubire fata de animale, fie ele chiar si salbatice. Mai multe asadar va fac o promisiune asadar pentru 2013 ca voi reveni cu un nou episod la anul pentru a va povesti cum a fost filmul. Asa ca fiti alaturi de mine cu un like & share acestui blog de noutati cinema - muzicale din 2013. 
Asa ca Vizionare placuta la trailer si fiti cu ochi pe cinematografe pentru a viziona filmul. Dupa care va astept aici pe blog in sectiunea coment cu pareri despre film dar si cu alte sugestii de filme impresionante pe adresa de mail cyrosnews[at]gmail[dot]com

Comentarii