Conditie special pentru „Chica Bomb” a lui Dan Bălan

Salutare si bine v-am regasit. Pentru inceput tin sa multumesc tuturor pentru vizualizari si in mod special unei persoane, unei colaboratoare de exceptia a blogului principal, cyros-news.tk. Zic de exceptie pentru ca chiar este si ii merge foarte bine. Cu un blog foarte interesant si atractiv cu informatii inedite, unice si articole de calitate impresionanta. Pentru aceasta o felicit si ii spun multa bafta fericire alaturi de iubit si spor la treaba sa ne incante si in 2013 la fel de mult, cu articole diverse si din ce in ce mai interesante. In caz ca v-am facut curiosi iata si linkul Alice in Wondernet 
  Si acum sa revenim la informatia pentru care am creat acest post. Asadar este vorba de o conditie speciala a YouTube pentru cei ce vor sa vizioneze binecunoscutul videoclip al artistului Dan Balan. Asa ca Videoclipul original al piesei „Chica Bomb” a lui Dan Bălan este securizat de către YouTube. Cei care doresc să asculte această melodie şi să vadă videoclipul original sunt atenţionate de platformă că acest clip ar putea conţine imagini neadecvate pentru o parte dintre utilizatorii site-ului.
Pentru a putea viziona videoclipul, utilizatorul trebuie să răspundă dacă doreşte sau nu să vizualizeze clipul, în ciuda avertismentului transmis de YouTube.

Asadar voi ce parere aveti de aceasta conditie? Va astept cu raspunsuri in sectiunea coment. Se poate asadar ca YouTubr-ul sa mai si restrictioneze pentru unii accesul si cred ca ar fi bine,pentru ca copii din ziua de azi o cam iau razna. Chiar discutam azi cu cineva pe tema asta si observ ca acest fenomen de acum al generatiei cibernetice ia amploare. Dupa retelele de socializare dar si pe youtube.Am zis intr-un fel e bine. 

Comentarii