Exclusiv pe Controversa: Cortes feat. Connect-R - Vedeta mea


  Asa ca salut din nou si iata in continuare o alta premiera muzicala ce a avut lansarea ieri. Asadar, Cortes lanseaza “Vedeta mea” feat. Connect’R! O poveste reala traita de curand de catre cei doi. 

Ca un semn ca vine primavara iata ca si vedetele noastre incep sa isi promoveze fiecare materiale noi inca din prima luna din noul an. Le urez tuturor mult succes si sa asteptam in acest an mult mai multe hituri memorabile pe care sa ne amintim dupa multi ani de ele, asa cum era odata. 
  Asadar, daca primavara este anotimpul iubirii, se pare ca la final de iarna din ce in ce mai multe personalitati se pregatesc intens pentru noi aventuri, despartindu-se si iscand scandaluri spumoase. Fiorul despartirilor a zguduit lumea mondena, furisandu-se si in lumea muzicala. Dar iata ca aici, ritmul este mai lent… alunecand de la R&B la raggae. 
  Casa de discuri Roton a lansat ieri primul single Cortes, un featuring ca un experiment chimic exploziv cu nimeni altul decat Connect-R. Piesa ‘Vedeta mea’ este inspirata dintr-o poveste reala, traita de curand de catre cei doi. 



Comentarii