Exclusiv: Tzip-Tzop-E Muzica

    Salutare si bine v-am regasit la o noua premiera doar aici pe controversa. Asadar pentru inceput cum v-am obisnuit introducerea va fi asa cum o stiti de acum sper, cu multumirile de rigoare pentru aprecieri si multumiri  sustinatorilor, aici ma refer la bannerele din dreapta, ei sunt cei care ma sustin in acest mic proiect al meu si le multumesc mult. Nu neaparat fizic dar ci moral pentru mine conteaza foarte mult ca apreciaza ceea ce vreau sa fac aici si in toate proiectele din blogging. Sper ca anul acesta sa reusesc sa le multumesc si mai mult prin ceva special. Nu mai promit nimic sper doar sa reusesc. Daca aveti placerea puteti sa intrati si pe la sustinatorii mei acolo in dreapta aveti linkurile. Va doresc lectura si auditie placuta si vorbim poate in comentarii jos in sectiune despre acest clip si acesti artisti.
 Asa ca cam asta e introducerea in continuare va prezint si sper ca voi continua cu aceasta ocazie, doi tineri artisti din lumea underground romaneasca a hip-hopului. O lume ce tinde sa fie uitata, iar eu aici voi incerca prin urmatoarele articole sa ii readuc in atentia celor care asculta acest gen de muzica. Asadar o sa mai auziti de ei aici pe controversa, poate voi realiza si un scurt interviu in curand ca tot a fost o incercare anterior. Asa ca va prezint astazi in premiera pe Controversa.blogspot.com un single, ce il puteti auzi si la RadioWhisper in cadrul emisiei Dj Cyros, este vorba de trupa de hip-hop Tzip-Tzop. Doi tineri cum va spuneam foarte talentati care incearca si reusesc sa iasa in evidenta printr-un nou single promis inca din 2012 o piesa extrasa dupa un album ce asa cum ne relateaza un site de specialitate,bronews.com, va avea lansarea in ianuarie.
  Asa ca iata ca baietii s-au tinut de cuvant si au lansat-o. Este vorba de de piesa "e muzica". O piesa destul de reusita zic eu cu un sound bun, se vede ca au muncit mult la ea. Asa ca va invit sa o ascultati si comentam impreuna mai jos in sectiunea coment. Auditie placuta!


Si nu uitati o puteti auzi si in cadrul emisiei Dj Cyros, de la Radio Whisper pe radiowhisper.com si cyros-news.tk

Comentarii