Underground file: Tzip Tzop - Drumul meu feat. PSI

  Salutare prieteni si bine v-am regasit. Multumesc tuturor pentru vizite si bineinteles tuturor partenerilor care ajuta in promovarea acestui blog. Lista partenerilor ramane deschisa oricum, asa ca oricine are placerea.
  Asadar dupa introducerea, mai scurta ca de obicei va propun sa continuu seria muzici Underground de la noi si pentru ca in postarile trecute va prezentam doi tineri talentati, care vor sa spuna ceva pe ritmurile de hip-hop, asadar va prezint trupa Tzip-Tzop. Cum spuneam doi baieti ce vor sa se remarce prin muzica. Si cum oricine a plecat de aici, iata-i si pe ei cum isi croiesc calea spre lumea aceasta a muzicii. Doua vedete de acum nu numai printre prieteni dar si pe YouTube, cu cateva extrase dupa albumul "UNDERGROUND" aparut anul trecut pe piata. La Voce/Text : Tzip-Tzop/PSI, Mix/Master : Krap, Inregistrat in: K-SoundStudio va propun un nou single drumul meu, un featured PSI, la fel o stea in devenire.
 Asa ca auditie placuta si va astept cu pareri despre aceasta piesa si daca v-a placur si aveti placerea puteti da un like & share prietenilor si bineinteles ascultati Radio Whisper pe radiowhisper.com in cadrul emisiei Dj Cyros puteti auzi toate piesele de pe acest blog.



Comentarii