Exclusiv pe Controversa: Adrian Tutu - Ea, cel mai nou single

  Asadar salut din nou. Am revenit asadar pentru a va propune spre ascultare o alta piesa impresionanta din punctul meu de vedere, despre un tanar oarecare, ce a trecut prin multe. Dupa ce parintii il privesc de acolo de sus si sunt mandri de el si de ce a realizat, iata ca mandria lor s-a materializat intr-un succes ce il face sa se bucure din nou de viata. A demonstrat intregii tari ca merita, ca inca in romania mai exista voci. Romanii au Talent i-au deschis lui Adrian Tutu o noua viata, o noua cariera, un vis indeplinit, felicitari si mult succes in continuare.
  Asadar va invit sa ascultati piesa de mai jos in care este vorba despre o noua viata.
 
si in continuare va propun inca o piesa, cel mai nou single Adrian Tutu - Ea. Si inainte de aceasta cateva vorbe. Sa fie vorba oare de un alt pas al talentatului Adrian? Aceasta e o intrebare dupa ce asculti piesa de mai jos. Sau pur si simplu? Vom vedea pe parcurs si promit sa va tin la curent.
  Cu toate acestea noul single "Ea" chiar este interesant si de ascultat. Ramane de vazut daca va place publicului. Mie personal imi place cum suna. E ceva diferit fata de ce a prezentat la inceput, insa eu cred ca va prinde si la fel ca primul hit si aceasta va domina playlisturile posturilor tv si de radio de specialitate. Asadar va invit sa o ascultam si aici pe Controversa si astept parerile voastre despre piesa cat si despre cea de mai sus.

  Dar nu uitati ca le puteti asculta si pe RadioWhisper.com in excusivitate in cadrul emisiei Dj Cyros.  

Comentarii