Exclusiv pe Controversa: Ursul de Aur pentru Pozitia Copilului, Un film remarcabil

 Salutare si bun gasit. Multumesc tuturor pentru sustinere. Asadar iata ca revin asa cum am promis cu e informatie in premiera. Revin asadar cu cu o mare realizare pentru Romania anilor 2013. O noua sansa la tocmai s-a nascut in urma cu cateva minute la Barlin. Acolo un regizor de valoare roman prezent la un mare festival de film este prezent cu un film de exceptie "Pozitia copilului" Este primul film romanesc prezentat la Marele festival de film Ursul de aur. Asadar aici se premiaza cele mai bune lung metraje si filme de calitate, asa ca in acest am intra si Romania in cursa prin regizorul Peter Călin Netzer.
Asa ca iata ca si castiga surprinzator marele premiu Ursul de Aur. Ii spunem si noi felicitari si la cat mai multe filme.
  "Poziţia copilului vorbeşte cu emoţie, dar şi cu umor, despre relaţia dintre o mamă dominatoare şi fiul ei adult. Poziţia copilului este un film despre traumele sufocării copiilor prin dragoste, despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii copiilor. În acelaşi timp, filmul este o radiografie a "high-class-ului" românesc contemporan, vorbind despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora…" am citat din cinemagia.ro

 Cea mai mare distinctie pentru un film a fost acordata asadar unui film romanesc. Este cu adevarat un pas inainte si o dovada in plus ca inca se fac filme bune in Romania.

Scenariul

Distributia

Florin ZamfirescuFlorin ZamfirescuDomnul Făgărăşanu
Vlad IvanovVlad IvanovDinu Laurenţiu
Luminiţa GheorghiuLuminiţa GheorghiuCornelia Kerenes
Bogdan DumitracheBogdan DumitracheBarbu

Echipa

Ada Solomonproducător
 Asadar iata si trailerul

Comentarii