„Arta e un lux sau luxul e o arta?”

Salutare tuturor si bine v-am gasit si aici. Pentru inceput multumiri tuturor pentru aceasta vizita care ma onoreaza, facandu-ma sa simpt ca cel putin par interesant in tot ce imi insusesc in aceste cateva randuri. Si in mod special multumiri organizatorilor si juriului de la SuperBlog 2013 ca a fost acceptat si acest blog. De acum sper sa reusesc sa particip macar la cate o proba. 
 Asadar dupa aceasta introducere scurta sa trec la subiect, scopul acestei postari, pornind de la intrebarea  „Arta e un lux sau luxul e o arta?” folosita si in titlu, sugerata de cei dinSuperBlog2013, am indraznit asadar sa o folosesc ca punct de pornire pentru acest articol. In continuare va voi prezenta aici un articol mai altfel fata de cum erati obisnuiti pe acest blog pe de o parte, dar pe de alta o sa incerc sa va raspund la o intrebare care uneori ne-o punem mai toti. Pentru ca cu toti consider eu ca suntem artisti insa fiecare in felul sau. Toti ne dorim lux, insa nu toti avem parte. dar exista o speranta pentru oricine. Daca o descoperim inseamna ca am mai scris o pagina in cartea vietii. Si pentru ca va povestesc aici pe un blog cu profil muzical, monden si filme, voi pastra aceasta, o sa ma refer la lumea mondena, pentru ca aici sunt artistii. care fac ca luxul sa rasara. Ei fac arta un lux chiar prin ceea ce vor sa arata publicului. Ei ar trebui sa stie mai bine, daca luxul este o arta. Dupa parerea mea consider ca arta face luxul, iar luxul o intretine. Si aici o spun pentru ca personal ma ocup tot de o arta, dar de o arta mai speciala. Un mod al artei, e adevarat mai rece, dar poate crea luxul acela mult ravnit. Un lux la indemana oricui care dainuie in timp si este oricand apreciat. Este vorba de luxul arte cu fier forjat, dar aceasta intr-o alta postare si cu alte ocazii. Reveniind la luxul ca arta si ca arta este un lux intretinut. Spun asta pentru ca daca noi oameni nu l-am intretine si nu l-am dezvolta ca o arta, atunci nu ar mai fi lux ci on lucru banal din viata. Si aici ma refer la luxul ca ceva material. Si daca ma refer la parte feminina, acest lux se schimba total. Nu continui pentru ca risc safiu misogin si nu tine de subiect. Dar tot parca nu ma pot abtine sa zic ca luxul la o femeie sta in cum arata din toate punctele de vedere. Pe cand pentru noi barbatii in afara faptului, la fel ca si la femei e un lux cum arati fizic, noi mai avem si capacitatea de a necrea luxul. E adevarat si femeile si-l pot creea, dar creionand o idee tot de la barbat. Asa ca femei, faceti ce faceti tot de la barbat furati. Unele vor zice, da, dar o femeie poate gestiona mai bine luxul, insa un barbat, producandu-l il intretine. Si aici exista exceptii bineinteles. 
  Asadar in concluzie cred ca Arta este un lux daca stii sa il dezvolti si intretine. El poate fi o arta doar daca este facut de cine trebuie. 
 Asa ca daca a placut aceste randuri ar fi o arta daca ai da share & like. 
 Acesta a fost luxul creat de mana unui om oarecare cu ganduri proprii. Multumiri de citire si sa traim cu totii in luxul creat chiar de noi. 

Comentarii