Concurs unic Traieste Verde de la cyros-news


  
   Bun gasit tuturor la o noua postare si aici pe blogul principal. Multumesc partenerilor si sustinatorilor pentru vizite si in continuare va prezint un nou proiect ce sper sa aiba succes de aceasta data. Asadar va prezint prin aceasta postare regulamentul acestui concurs, sa-i spunem asa.
Asa ca sa va prezint in premiera pentru acest blog, un concurs, ce se adreseaza tuturor pe plan local dar nu este exclusa si participarea altor localitati, sate,comune. Asadar dupa cum v-ati dat seama incerc sa lansez o competitie in mediul rural in mod special. Daca va avea succes vom vedea.
Asadar este un proiect ce isi propune sa promoveze bunul gust, curatenia, natura, aeul proaspat si curat, protectia mediului, dar are si un rol de promovare zonala, turistica. In continuare iata in ce consta concursul: Este adresat tuturor indiferent de varsta ce trebuie sa faci este sa trimiti cateva poze sau video. Un concurs organizat, sprijinit, mediatizat de cyros-news.tk si controversa.blogspot.com
Acest concurs, ca o paranteza, ramane deschis insa celor care vor sa se alature initiativei in parteneriate de colaborare. In ceea ce priveste premiile vor fi pe masura participarii. Este un concurs unic cred nu prea s-a facut asa ceva, incheiind si paranteza.
Concursul incepe din momentul cand acest regulament este public pe blogul organizator. Este asadar un proiect deschis si administrat 100% de cyros-news.tk , iar viitoarele parteneriate se realizeaza doar cu acordul administratorului blogului organizator. Si tine pana in luna iulie.
Cei care vor sa participe laacest concurs sau competitie unica trebuie sa fie cetateni romani si sa locuiasca la casa. Dupa care tot ce trebuie sa facai pentru a se inscrie este sa faca dovada ca respecta natura. Arata cat de curata, amenajata este curte casei prin poze sau video. Pozeza in momentul cand faci curatenia de primavara in curte. Depinde de tine cum faci pozele, sa para si distractive in acelasi timp pentru ca s-ar putea sa conteze si asta. Pozele vor trebui facute pe tot parcursul etapelor de curatenie. Fie ca varuiesti pomii, amenajezi o gradina sau ocurte, pozeaza tot ceea ce faci sau filmeaza un video mai simplu. Apoi trimiti pozele sau video la adresa de mail cyrosnews@gmail.com impreuna cu numarul de telefon al tau personal pentru contact, in caz ca esti castigator si verificare. Pozele respectiv video trebui sa fie obligatoriu din 2013 si sa ilustreze aspecte cat mai bine din curtea proprie.
Toate pozele trimise catre adresa de mail vor fi postate pe pagina oficiala facebook.com/cyrosnews de unde cu un like si o adaugare la prieteni le puteti face share prietenilor pentru vot.
Si in continuare o sa va raspund la o intrebare ce sigur o veti pune cu privire la modul unde sunt postate pozele. Ei bine acest fapt este pentru a putea fi votate de mai multa lume, si pentru ca sunt promovate doar de blogul organizator. Dar exista si posibilitate ca dupa adaugi la prieteni si un like pagina blogului oficiala facebook.com/cyrosnews iti poti publica pozele pe propriul cont de facebook, daca exista, cu mentiunea in descriere "pentru concursul Traieste Verde proiect Cyros-News.tk"
Scopul acestui concurs este de a vedea placerea de a trai in comuniune cu naturade promovare a bunului gust, dar si a unei zone verde, a unor locuri de poveste. Un obiectiv turistic ideal pentru o vacanta in sanul naturii.
Pentru parteneriate si colaboratori folositi adresa de mail de mai sus sau sectiunea Contact.
Observatii: NU participa membri de familie ai organizatorilor, partenerilor, colaboratorilor. Orice modificare, parteneriat sau alte noutati vor fi publicate doar de blogurile organizatoare.
Succes tuturor si spor la treaba. Sinu uita un like & share paginii oficiale te ajuta.
Traieste Verde

Comentarii