In premiera pe Controversa: Da Fleiva - langa tine am tot

  Si salutare tuturor, bine v-am gasit la o noua serie de noutati muzicale in premiera. Inainte de orice multumesc tuturor celor ce apreciaza acest blog special. Multumesc pentru ca ma vizitati si in aceasta casa a mea. Daca vi se pare interesant si merit si eu o sansa, un loc in aceasta lume, un share & like ar face casi alti prieteni de-ai vostri sa cunoasca acesta casa.
 Asa ca dupa introducere am onoarea sa va prezint inca un artist relativ cunoscut, este deja bine poziţionat în industria muzicală fiind cunoscut mai mult ca şi producător. El a colaborat şi a compus muzică pentru multe nume sonore din România printre care şi Sonny Flame, Dj Robert Georgescu & Lara, Jimmy Dub, Toniq, DeepSystem, etc. La fel a făcut şi multe remixuri ce au devenit oficiale printre care şi cel al imnului “Liberty Parade” 2010 care apoi a intrat pe compilaţia acesteia. Asadar un mare artist dar si un bun colaborator, dintre succesurile sale mai recente se remarca ultimul featuring cu băieţii de la DeepSystem pe piesa “Arabesque” lansată acum două luni a fost bine primită de către ascultători, strângând aproape două sute de mii de vizualizări pe Youtube, la fel de bine primită şi la unele dintre radiouri unde a şi intrat în top.
 Asadar vi-l prezint in continuare pe Flavius, cu numele său de scenă nou lansat “Da Fleiva”. A îmbrăţişat muzica începând cu vârsta de 7 ani când a inceput cu participarea sa la “Top Mini TOP”, iar apoi cu trecerea anilor a cântat pe diferite stiluri muzicale şi bineînţeles având compoziţia proprie. Asa ca iata si un nou single de la Da Fleiva - Langa tine am tot. Ascultind piesa iti creeaza o reala stare de bine, buna dispozitie si un dor de iubire alaturi de persoana perechea ta. Piesa o puteti asculta si in cadrul emisiei CyrosShow de la Radio Whisper in exclusivitate. 
  Ascultati acest nou single si spuneti-va parerile mai jos in sectiunea coment. Un like & share daca vi s-aparut interesanta.




Comentarii