Premiera de la Controversa: LaLa Band - One Wish

   Am revenit cu o alta noutate muzicala speciala a unor tineri foarte populari care s-au ridicat pe baza unuiserial tv. Asadar tinerii din LaLa Band au filmat un videoclip pentru piesa “One Wish”, o piesa originala ilustrata printr-un video plin de culoare si coregrafie. O piesa ce va starni zecile de mii de fani pe care ii au in toata tara: “One Wish”! “Piesa ii apartine lui John Puzzle (Ionut Radu), compozitorul trupei, ne place foarte mult si ne reprezinta”, spun Criss si Vlad.
“Filmarile au avut loc intr-un garaj din Bucuresti, printre masini, si au decurs asa cum ne asteptam. Coregrafia realizata de Vica ni s-a potrivit de minune, iar cadrele vor fi unele incitante. Am filmat in jur de 7 ore, timp in care am intrat in rolul unor fete care lucreaza la un garaj auto, asa ca vestimentatia a fost una casual, dar sexy, atat cat sa atraga privirile baietilor din LaLa”, a spus Alina.
Si conform urban.ro pe langa o piesa noua si un videoclip, tinerii din LaLa Band isi vor relua la jumatatea lunii martie cel de-al treilea turneu national din cariera muzicala a trupei, LaLa Love Tour. Orasele in care idolii unei generatii isi dau intalnire cu fanii luna aceasta sunt: Constanta (16 martie), Slobozia (17 martie), Slatina (22 martie), Targu Jiu (23 martie), Petrosani (25 martie), Alba Iulia (26 martie), Deva (27 martie), Sibiu (28 martie), Alexandria (30 martie) si Giurgiu (31 martie).
In luna aprilie, LaLa Band va sustine o noua serie de show-uri incendiare, in 10 orase din tara, printre care Pitesti, Bacau, Galati si Buzau, dar si un super concert in Republica Moldova, la Chisinau, pe 17 aprilie.
   Piesa o puteti asculta evident si in cadrul emisiei Cyros Show de la Radio Whisper 
  Asadar sa vizionam videoclipul si daca v-a placut un share si un like dar si o parere despre acest blog si implicit referitor la postare. Aceasta este singura dorinta pe care o am, ca sa inchei intr-un ton amuzant, dar si in ton cu informatia. 

Comentarii