Premiera pe Controversa:Un nou single Blaxy Girls - Adio

  Salutare si bun gasit la onoua serie de noutati muzicale de aceasta data. Mai intai multumesc colaboratorilor si partenerilor pentru vizite.
  Asadar in continuare va prezint o noutate muzicala, venita de la cinci tinere talente descoperite si sustinute de cunoscutul artist, cu diploma de stomatolog. V-ati dat seama este vorba de Costi Ionita care trezeste curiozitate si admiratie din partea fanilor de fiecare data cand apare. Si cum in ultimul timp apare cam rar, trezeste curiozitati. Trupa Blaxy Girls s-a format in luna octombrie a anului 2007. Producatorul ei este Costi Ionita. Acesta a descoperit-o intai pe Rucsy, fiind impresionat de vocea si talentul ei, apoi au fost cooptate si celelalte membre ale formatiei. 
  Primul single Blaxy Girls, `If you feel my love` a iesit pe piata in iulie 2008, bucurandu-se de foarte mare succes in randul adolescentilor. In septembrie 2008, fetele au lansat si o varianta in limba romana a piesei.
  Asadar alaturi de cele cinci voci descoperite formand impreuna Blaxy Girls, iata ca uimeste. cinci fete angelice, fetele de la Blaxy Girls tocmai au lansat pe YouTube un nou single. Sa fie oare un adio? Sa speram ca nu si vor continua sa ne uimeasca. Sau sa fi avut oare o despartire printre membrele trupei? La aceste intrebari asteptam raspunsuri. Piesa impreuna cu versurile este destul de reusita. Ramane acum la aprecierea fiecaruia daca va deveni hit. Pana atunci, va propun spre ascultare acest nou single impreuna cu versurile piesei, asa o veti putea fredona oricand in orice moment si astept si parerile voastre despre piesa. 
 Un LIKE & SHARE pentru a impartasi si celorlalti aceasta noutate. 


Comentarii