Primul scandal dupa Eurovizion 2013

  Salutare si bun gasit. Asa cum am promis iata ca am revenit cu alte informatii despre castigatorii si cei care au pierdut sansa de a reprezenta Romania in Suedia. Asadar iata noi informatii despre cei care au pierdut. Iata asadar primul scandal asa cum ne-a obisnuit la orice final de Eurovizion in Romania. Asa ca in continuare voi incerca sa va ofer o informatie in premiera legata de unul din concurentii de la Eurovizion. Asa cum e obisnuita prima si singura, pana la acest moment, care a reclamat jurizarea "refectuoasa" este chiar cea care in 2005 castigase cu te mir ce sansa de reprezentare ce a esuat la final. Luminiţa Anghel s-a clasat pe locul al III-lea, dar rezultatul a fost cu atât mai surprinzător cu cât artista a declarat cu câteva zile înainte de finală că ştie că este o adversară suficient de puternică în această competiţie. Asa ca a mai incercat o a doua oara in 2013, esuata din prima. Si s-a gandit ca poate mai iese in fata un pic. Dar dupa parerea mea personala si pare ca si a multora care au fost pe receptia in momentul cand au auzit piesa, se pare ca nu prea a fost apreciata nici de public. Asadar iata cum a jurizat Ştefan Naftanailă, realizatorul Radio România, evaluand prestatia Luminiţei Anghel cu nota zero, ceea ce a reprezentat o insultă la adresa concurentei care i-a adus României locul al III-lea la Eurovisionul internaţional din 2005, cu melodia Let Me Try, interpretată cu trupa Sistem. Nota este cu atât mai alarmantă cu cât Ştefan Naftanailă a fost ales membru al juriului cu doar câteva ore înainte de concurs, în locul său fiind programată Dana Dorian, care nu a mai putut să-şi onoreze promisiunea de jurizare. 
Iata asadar ce a declarat domnul Stefan in legatura cu modul cum a jurizat „Am votat ţinând cont de calitatea piesei, a interpretării şi de capacitatea interpretului de a face faţă acestui concurs“  singurul care a desconsiderat piesa Luminiţei Anghel. De fapt singurul care apreciat exact si pe bune o prestatie a unui concurent. 
 „Sunt dezamăgită de rezultat, dar nu fac contestaţie, plec cu fruntea sus acasă. Am pierdut din cauza unui jurat care şi-a dorit foarte mult să scape de mine din concurs. Ar trebui să-i fie ruşine pentru nota nesimţită pe care mi-a dat-o. Putea să-mi dea doi sau unu, dar zero e departe de mine, un artist de valoare“, a declarat Luminiţa Anghel, după care s-a retras în cabine cu dansatorii, amicii şi soţul său.

 

Comentarii