Header Ads

Primul scandal dupa Eurovizion 2013

  Salutare si bun gasit. Asa cum am promis iata ca am revenit cu alte informatii despre castigatorii si cei care au pierdut sansa de a reprezenta Romania in Suedia. Asadar iata noi informatii despre cei care au pierdut. Iata asadar primul scandal asa cum ne-a obisnuit la orice final de Eurovizion in Romania. Asa ca in continuare voi incerca sa va ofer o informatie in premiera legata de unul din concurentii de la Eurovizion. Asa cum e obisnuita prima si singura, pana la acest moment, care a reclamat jurizarea "refectuoasa" este chiar cea care in 2005 castigase cu te mir ce sansa de reprezentare ce a esuat la final. Luminiţa Anghel s-a clasat pe locul al III-lea, dar rezultatul a fost cu atât mai surprinzător cu cât artista a declarat cu câteva zile înainte de finală că ştie că este o adversară suficient de puternică în această competiţie. Asa ca a mai incercat o a doua oara in 2013, esuata din prima. Si s-a gandit ca poate mai iese in fata un pic. Dar dupa parerea mea personala si pare ca si a multora care au fost pe receptia in momentul cand au auzit piesa, se pare ca nu prea a fost apreciata nici de public. Asadar iata cum a jurizat Ştefan Naftanailă, realizatorul Radio România, evaluand prestatia Luminiţei Anghel cu nota zero, ceea ce a reprezentat o insultă la adresa concurentei care i-a adus României locul al III-lea la Eurovisionul internaţional din 2005, cu melodia Let Me Try, interpretată cu trupa Sistem. Nota este cu atât mai alarmantă cu cât Ştefan Naftanailă a fost ales membru al juriului cu doar câteva ore înainte de concurs, în locul său fiind programată Dana Dorian, care nu a mai putut să-şi onoreze promisiunea de jurizare. 
Iata asadar ce a declarat domnul Stefan in legatura cu modul cum a jurizat „Am votat ţinând cont de calitatea piesei, a interpretării şi de capacitatea interpretului de a face faţă acestui concurs“  singurul care a desconsiderat piesa Luminiţei Anghel. De fapt singurul care apreciat exact si pe bune o prestatie a unui concurent. 
 „Sunt dezamăgită de rezultat, dar nu fac contestaţie, plec cu fruntea sus acasă. Am pierdut din cauza unui jurat care şi-a dorit foarte mult să scape de mine din concurs. Ar trebui să-i fie ruşine pentru nota nesimţită pe care mi-a dat-o. Putea să-mi dea doi sau unu, dar zero e departe de mine, un artist de valoare“, a declarat Luminiţa Anghel, după care s-a retras în cabine cu dansatorii, amicii şi soţul său.

 
Un produs Blogger.