Special pe Controversa: Vocea de la Jandarmerie uimeste Romania

Salut si bun gasit la o noua postare, aici in locul unde muzica, filmul si lumea mondena e pentru oricine. Locul in care premierele apar si aici. Inainte de toate vreau sa multumesc tuturor pentru sustinere.
  Asadar in continuare o sa va propun un o voce ce de cateva zile i-a uimit pe toti. Pentru ca la doar cinci zile a strans peste 45.000 de vizualizari pe YouTube. Un talent cu adevarat ce putea cu succes sa fie vocea Romaniei. E adevarat Romanii Au Talent, ei trebuie insa sa fie remarcati. O voce cu adevarat, un talent nascut.
 Asa ca, dupa ce a innebunit internetul si retelele de socializare cu vocea sa,




dar si pe cei de la tv, vi-l prezint pe jandarmul cu voce de aur, dupa cum scria si un titlu de stire online. Iata-l in direct la Acces Direct.



Cu adevarat te face sa te simti emotional de fiecare data cand o au auzi. O spun ca o parere personala si am o reala placere ca si prin acest blog special va prezint aceast talent. Cum se zice la noi ''iti face pielea de gaina cand asculti piesa''. Nu uitati ca o puteti auzi si la Radio Whisper  in emisia Dj Cyros asa cum sper ca v-ati obisnuit, omul care vine intotdeauna cu exclusivitatile. Aculta pe radiowhisper.com ''Soapta tade muzica''.
 Din partea Controversa.blogspot.com mult succes. O reala speranta ce merita promovata cu adevarat.

Comentarii