Controversa Underground: McHh - Se joaca cu tine! noul single

   Salutare si iata in continuare o alta premiera pentru Controversa, va anunt oficial ca inca o voce remarcabila a fost descoperita si trebuie scoasa i fata. O voce, un artist tanar cu aspiratii maxime spre muzica underground din Romania. Un gen inca in destul de exploatat.
  Asadar va propun mai jos o piesa ce spune multe despre sistemul actual. Citez din blogul personal McHh "Piesa este un atac asupra sistemului capitalist corupt condus de bancheri. Ilustreaza viata de zi cu zi a unui om de rand.". "Se joaca cu tine" este noul single semnat McHh ce beneficiaza de un videoclip full HD. Videoclipul poate fi vizionat pe canalul oficial al artistului (youtube.com/mcrohh) mai spune McHh pe blogul sau. 
  Realizarea videoclipului s-a facut in trei zile, in doua orase, Brasov si Sfantu Gheorghe. 
 Ca piesa dupa parerea mea chia e remarcabila, felicitari si sa ajungi cat mai sus prin muzica pe care o faci. Aceasta iti ureaza Controversa si Cyros-News.tk. Si cu aceasta ocazi mai anuntam ca artistul are un nou canal de YouTube oficial (youtube.com/user/mchhofficial ). Intrati si da-tii un Subscribe.

Comentarii