Exclusiv pe Controversa: Dony - Vino-ncoa'

   Salutare si bun gasit am revenit asadar cu un alt nou single exclusiv muzical de la un artist ce-i drept nu asa cunoscut zic eu dar care creste pe zi ce trece si cu fiecare piesa ce o lanseaza. Dony, pe numele sau adevarat Cornel Constantin Donici, este un cantaret de muzica dance si popcorn, nascut la data de 20 noiembrie 1981, in Brasov. Acesta s-a facut remarcat in peisajul muzical autohton odata cu infiintarea trupei Refflex, in anul 2003. Impreuna cu Cristi, Dony a format una dintre cele mai iubite trupe in randul adolescentelor. 
  Din palmaresul sau discografic iata cateva date asadar in 2008, dupa o perioada in care au stat mai mult prin studioul de inregistrati, Cornel si Cristi decid sa lanseze o noua piesa: `Fara ea`. Piesa a avut succes peste hotare si chiar a beneficiat de o varianta in limba engleza.

In 2008, apare singleul `Sexy Thing`, o piesa ce avea sa `rupa` toate topurile din Romania. Autorul piesei era David Deejay, un nume nou pe piata muzicala. Insa el se ocupa de partea de productie. Vocea era cea care nu-si gasea proprietarul. Dupa o vreme, lumea a aflat: vocea care se auzea pe `Sexy Thing` ii apartinea lui Dony. Asa a luat nastere un proiect independent de Refflex, proiectul David Deejay ft Dony.

Dupa succesul `Sexy Thing`, David si Dony lanseaza o noua piesa impreuna, in toamna lui 2008 - `Nasty Dream`. Si aceasta melodie s-a bucurat de un succes enorm, iar pe masura ce piesa cucerea noi pozitii in topuri, Dony devenea tot mai cunoscut si mai apreciat.

In 2009, David Deejay si Dony au lansat `So Bizzare`, iar apoi `Temptation`.

Dupa melodia din urma, Dony inregistreaza un feat cu Andreea Banica, `Samba`. Piesa a fost declarata melodia anului 2010 in Bulgaria.

Aflat pe culmile succesului, Dony decide sa dea o sansa carierei solo. Primul single solo se numeste `Hot Girls` si este, de fapt, un feat cu Elena Gheorghe.


 Asa ca astazi in 2013 iata aici cel mai nou single solo al sau Vino-ncoa'. Sa il ascultam si astept alte pareri de la voi. 


Comentarii