Exclusiv pe Controversa: Single nou Mandinga feat. Muneer - Bling


 Si salutare prieteni, bun gasit la o noua postare aici pe blogul cu noutati din muzica, film si monden. Pentru inceput multumesc pentru ca intrati si pe aici si asa cum am promis in curand voi lansa si un concurs special pentru cel mai interesant coment lasat la un articol cu premii la fel foarte interesante si placute sper. Asa ca iata mai jos cam ce puteti castiga.
Asadar nu ezitati sa lasati comenturile voastre la acest articol si puteti castiga o mini caruta din fier, ideala pentru un ghiveci cu flori ori o sticla de orice. Un placut ornament de casa cu care poti sa iti uimesti invitatii la cina.

   Si dupa aceasta introducere sper captivanta, asa cum am relatat intr-un precedent articol unde va prezentam in premiera un teaser, iata asadar ca in urma cu cateva ore a aparut si single-ul oficial
Mandinga feat. Muneer - Bling. Si dupa cum am spus si atunci o piesa impresionanta ce promite i aceasta vara sa tina topurile. Uram mult succes trupei s la cat mai multe hituri pentru ca in cateva zile se deschide oficial si sezonul de vara. Asa ca asteptam multe concerte pe litoral in aceasta vara cu Mandinga. 
Asa ca iata mai jos si piesa oficial si asteptam si videoclipul. 




Astept parerile voastre despre piesa. Daca v-a placut dati-i un Share & like

Comentarii