In premiera pe Controversa: Jazzy Jo feat. Dorian - Mi-ai intrat in cap

  Si am revenit cu alte noutati. Si pentru ca de cateva zile doar, YouTube a venit si in Romania, avem asadar o dubla premiera: Jazzy Jo si-a prezentat noul clip, Mi-ai intrat in cap, in cadrul petrecerii de lansare a platformei YouTube.ro! 
  Asadar joi, 25 aprilie 2013, HaHaHa Production a devenit partener oficial YouTube. Intr-o atmosfera de sarbatoare, Smiley, Alex Velea, Sore, Mihai Ristea, Speak, Brighi, Radio Killer, Iony si Cabron au adus hiturile HaHaHa Production direct pe scena YouTube.ro, facand intreaga audienta sa danseze si sa fredoneze printre baloane colorate.
  La cel mai asteptat eveniment al anului au participat si artistii reprezentanti ai caselor de discuri Cat Music si Roton, printre care: Antonia, Anda Adam, Corina, Connect-R, Andreea Banica, Akcent sau What’s Up. 
  Surpriza momentului a constat, insa, in aparitia lui Jazzy Jo, talentata artista a starnit valuri de aplauze cu noua sa piesa, Mi-ai intrat in cap. 
 “Mi-ai intrat in cap e de fapt o declaratie de dragoste in versuri. Descrie perfect ceea ce cu totii numim ‘indragosteala’… Sper sa va placa si sa va inspire”, spune Jazzy Jo.
 Cu o voce senzuala si o atitudine indrazneata, Jazzy Jo imbina jazz-ul si pop-ul intr-un proiect care aduce un sound fresh in peisajul muzical romanesc si se adreseaza in special iubitorilor de live act-uri. 
  Jazzy Jo spune despre ea ca s-a nascut cu muzica in sange. A inceput sa cante de mica, iar de-a lungul timpului a facut parte din Scoala Vedetelor, s-a numarat printre finalistii show-ului Megastar, a sustinut numeroase concerte cu trupa Jukebox si toamna trecuta a colaborat cu Pacha Man si Cabron pentru piesa Arata-le la toti.
Asadar ascultati piesa, lasati-va parerea in sectiunea coment si puteti intra in cursa pentru primul premiu oferit de Controversa.blogspot.com 


Comentarii