In premiera pe Controversa: Marty - Suddenly (Video Premiera)

   Si pentru a ne relaxa putin va propun in continuare o alta piesa interesanta ce o veti mai auzi in aceasta vara. Un cântec foarte ritmat, “Suddenly”, vine să ne trezească și să ne facă să dansam în ritmurile de vară. Muzica este de Marc Rayen și John Deeper si versuri de Aris Kalimeris, managerul artistului si omul din spatele întregului proiect.
 Asadar va prezin in continuare inca o premiera aici pe Controversa, un alt artist, Marty lanseaza videoclipul piesei “Suddenly”. Filmarile au avut loc la Atena sub îndrumarea regizorală a lui George Ant.
  Videoclipul ne conduce în mitologia chineză și misticismul antic unde prin cele cinci simbolurile ale sale, apa, foc, lemn, metal și pământ, Marty încearcă să descopere ceea ce-l atrage catre o putere inexplicabila de dragoste care il elibereaza din rutina lui de zi cu zi.
  Asa ca va las sa descoperiti in continuare mesajul acestui interesant videoclip si daca v-a placut un Share & Like acestui articol si parerea voastra in zona de comentarii de mai jos. 


Comentarii