Lumea UNDERGROUND HIP-HOP: Rappa - Da capo al fine

    Salutare si bine v-am regasit. Multumesc tuturor pentru ca apreciati acest blog si dupa cum ati observat am intrat de curand intr-o competitie pe care sper sa o duc pana la capat. Cu aceasta ocazie multumesc juriului SuperBlog pentru nota si apreciez pe oricine respecta. Nu sper sa castig doar am o parere si eu. Nu sunt chiar un bloger asa cunoscut, vreau doar sa imi expun online cateva pareri si sa impartasesc cu cei ceilalti cateva ganduri si hobby-uri personale. Asadar fac asta din pasiune si placere. Nu e el un blog profesionist, daa ar exista asa ceva, dar incerc sa il perfectionez din mers.
   Asadar dupa introducere sa trec si la scopul initial al articolului, aa cum spuneam in articolele precedente countinuu seria de artisti underground pe care am inceputo va propun, din seria Lumea Underground HipHop, un alt artist ce isi expune versurile pe portativ. Asa ca este vorba de, Rappa si un nou single "da capo al fine" care tocmai ce este viral pe internet.
 Asadar iata ce propune artistul pe siteul www.pearipilecuvantului.ro/. Un mod ingenios dar totodata si obisnuit de a-si promova un album. Chiar felicitari din partea mea si sper sa il sustineti si de cat sa cumparati cd-uri pirat, alegeti sa sprijiniti muzica si artistii nostri macar, pentru a ne face mai departe sa ne simtim bine cand trebuie in compania lor.
 Dupa cum ati aflat artistul Rappa a inceput in 1984 sa vina pe lume (vorbeste fluent, “ca un om mare”, la doar 7 luni, din spusele parintilor) am citat. In 1990 – 1994: Studiaza vioara si chitara la Scoala De Arte Nr. 3, respectiv Clubul Copiilor sector 6. Premii, note, examene, nimic interesant, simple activitati care l-au ajutat sa se dezvolte. 

2008 – 2013: Perioada in care hotaraste sa aseze pe hartie tot ce-a acumulat. In 2009, isi lanseaza primul album, “Ingeri Cu Coarne”, urmat in vara aceluiasi an de compilatia “Rapid 86″, material lucrat si lansat in colaborare cu Leasa Dragos, la fel ca si “Contradictoriu”. (2010)
In 2011, apare “Soarele Noptii”, al doilea album solo, urmat de al treilea “Pe Aripile Cuvantului”. ( 2013)

Pana in prezent, a colaborat cu artisti precum: Ducu Bertzi, Leasa Dragos, Zhao, John Diamond, Ecsper, Shutz, Parshiwu, Mugurel Grasu, Chica Con Canna, Liry, Gani, GiAnna, C.C., DJ SoundMeth, ILLusionist, Benzen, si altii.
Si povestea merge mai departe. Ii uram si noi de aici din Controversa mult succes si la cat mai multe hituri. Si bineinteles lansez si o invitatie la discutie live mai jos in sectiunea coment poate chiar un interviu. 
Asa ca sa ascultam piesa si daca v-a placut un like & share pentru a afla si ai tai prieteni.


Sursa: pearipilecuvantului.ro 

Comentarii