Start SuperHit Controversa 2013 Summer: Dj Robert Georgescu feat. Lara - Nu, nu, nu

   Salutare si bun gasit aici pe acest blog special. Multumesc tuturor pentru sustinere si aprecieri. Dupa cum ati observat probabil am aranjat putin zonele de vizitat. Asadar acum aveti ocazia sa va alegeti ceea ce vreti de aici. Un pic mai structurat pe tag-uri, mai usor sper eu de accesat informatia si mai usor de gasit. Sper sa gasiti si de acum inainte informatii la fel de interesante din aceleasi domenii ca si pana acum. Adica muzica, film, monden, exclusivitati, premiere si in curand sper si games, aici cateva pareri de la un nejucator doar privitor in majoritatea cazurilor. Asta pentru ca in general nu imi cam plac jocurile. Bine sunt si o parte a jocurilor care imi plac, dar doar daca am chef si dispozitie, acelea ar fi cele ce iti stimuleaza mintea gen arcade, ori tetris, bine e cam acelasi lucru, dar nu imi venea in cap exact la momentul acela. Asta in curand sper sa incerc, tot asa cu pareri personale sa prezint altfel jocuri noi ori clasice. Si ca sa facem o trecere la urmatorul subiect o sa va spun ca in curand sper impreuna cu Radio Whisper, sa va prezint un alt artist, de fapt o artista, cu o voce impresionanta, in premiera pe Controversa si RadioWhisper.com, exclusiv. Sper de altfel sa incep si o colaborare cu o casa de discuri. Dar mai multe la momentul oportun. Asa ca sa pastram surpriza.
   Dar pana atunci mai este si mai departe va propun asa cum este profilul blogului o alta noutate din lumea muzicala. Un artist ce face furori in toate discotecile din tara, si in curand cred ca va devenii unul din hiturile acestei veri. Asa ca o sa dau startul hiturilor aici pe controversa.blogspot.com . Si va propun spre ascultare cel mai nou single Dj Robert Georgescu feat. Lara de aceasta data. O piesa cu un titlu foarte negativ dar care promite multe. Asa ca va invit sa ascultati piesa "Nu, nu, nu" dupa care votati-o prin reactii. Asadar incepand cu aceasta piesa Start la viitoare hituri ale verii, iar la final hitul care are cele mai multe reactii devine superhitul Controversa 2013 Summer. Il puteti asculta bineinteles si pe RadioWhisper in cadrul emisiei CyrosShow dar si pe blogul principal Cyros-News.tk .
  Asa ca iata piesa si as fi multumit daca ati da cate un share & like acestui articol. Bineinteles imi puteti lasa si comentarii, intrebari ori ce vreti mai jos in sectiunea coment.


Comentarii