Sunrise Inc. feat. Delia - Love me

  Salutare si bun gasit la o noua premiera muzicala. Asa cum am obisnuit sper deja de fiecare data cand cititi urmatoarele randuri simple, ce probabil nu exprima ceva anume, multumesc ca totusi ai incercat sa vezi ce pot. Asadar conform stilului acestui blog muzical o sa prezint in continuare cateva pareri personale despre ce urmeaza.
  Asa ca mai departe iata ca dupa ce a facut istorie in piata muzicii cu hituri ca "vreau sa plang", "vino la mine" alaturi de Nick, a urmat o cariera solo cu piese ce au tinut-o sus in topuri. Chiar si dupa duetul cu Smiley la coloana sonora a unei celebre telenovele romanesti, piesa a ramas in topuri si s-a mentinut mult timp. Si de altfel alte colaborari cu alti mari artisti ai poporului, voci remarcabile. Asadar ea este Delia Matache o voce incredibila. Si acum inainte de cel mai nou single, o piesa feat. celebrul Mihai Bendeac, pentru ca dupa ce a colaborat cu aproape toti artisti de la noi a venit si randul sau. O colaborare nu prea reusita vazuta si din mediatizarea piesei dar si din spusele Deliei.
  Asa ca iata acum in premiera pe Controversa cel mai nou single Sunrise Inc feat. Delia - Love me. O piesa zic eu destul de reusita tinand cont ca cei doi au un palmares destul de vast. Asa ca e altceva pentru Delia.
  De aceasta data la acest nou single este alaturi de baieti pentru ai face mai cunoscuti cred eu pentru ai ajuta in promovarea noului lor single din aceasta vara. Sa speram ca va ajunge in topuri. Alaturi de cei doi artisti Delia va avea cu siguranta o schimbare de stil.
 Asadar va las sa urmariti mai jos si videoclipul oficial si astept si parerile voastre despre piesa si credeti ca va avea mai mult succes, Delia, alaturi de Sunrise Inc.?


Comentarii