Controversa Film: Scurtmetrajul "Superman, Spiderman sau Batman”


   Salutare din nou. Am revenit cu o poveste impresionanta de viata. Un scurt metraj romanesc care intamplator l-am gasit. l-am vizionat si chiar ca e impresionant si totodata si dureros. O poveste reala de viata  dusa de un copil cu dragoste de mama. E povestea care te va face sa simti durerea care este in inima copilului ce inca crede in minuni. Un film ce a facut chiar si Facebook-ul sa planga. 
 In regia lui Tudor Giurgiu, Scenariul: Doru Lupeanu, Actorii Zoltan Bogdan - tatal, Ovidiu Crisan, Elena Ivanca, Cornel Raileanu, Maria Seles si copilul Aaron Serban. Montaj: Eugen Kelemen Scurt metrajul  "Superman, Spiderman sau Batman” prezinta povestea unui baietel de patru ani, Aaron, care vrea ca mama lui sa scape de problemele grave de sanatate pe care le are. Femeia este in spital, iar medicii ii spun sotului ei ca sansele de supravietuire sunt foarte mici. Ea are nevoie de un transplant, iar baietelul face tot ce ii sta in putinta pentru a-i "da" o inima. Filmat integral în Cluj-Napoca,
“Când faci filme, nu te gândești la premii, ci ai în minte, deasupra a orice altceva, spectatorul. Dacă, în producție sau în etapa de postproducție, îți lași creativitatea stăpânită și de intuiție, e foarte probabil ca, într-o zi de decembrie, să câștigi, alături și pentru alte 19 milioane de români, un astfel de premiu internațional. Sunt bucuros că eforturile și creativitatea din cinematografia românească sunt recompensate tot mai des peste hotare”, a declarat Eugen Kelemen, film editor, Chainsaw Europe. 


Comentarii