Controversa Hit: Dan Balan feat. Tany Vander/ Brasco - Lendo Calendo

   Salutare tuturor si bun gasit pe aici. Pentru inceput multumirile aferente celor care intra pe aici si mai apoi inainte de a va relata noutati, asa cum o fac de fiecare data pe acest blog special altfel, o sa va fac incaodata un mic anunt referitor la un fapt pe care l-am mai facut aici pe blog si anume la ideea prin care va invitam sa vizionati in fiecare zi cate o piesa. Ei bine o sa reiau aceasta idee si incepand de luni veti putea viziona cate o piesa pe saptamana. Asadar rubrica se va numi "Controversa Saptamanii Hit" si va voi prezenta piesa saptamanii aici. Va fi o piesa aleasa de mine, dar ramane deschisa calea prin care voi, cei care intrati pe aici sa faceti o propunere. Promit sa o respect si sa o public ca hitul saptamanii.
    Asadar dupa introducere si scurtul anunt iata in continuare o alta noutate muzicala cu potential de hit dupa parerea mea. Asa ca iata ca fostul component al trupei O-Zone, trupa care a rupt toate barierele muzicale. Dupa o colaborare cu o tanara moldoveanca. Dan Balan, Tany Vander, si cu rapperul Brasco, care a facut muzica, versuri Dan Balan, au scos o noua piesa, Lendo Calendo. 
   Voi ce parere aveti poate fi un alt hit? Lasati-mi parerile voastre in sectiunea coment de mai jos. Si va las sa ascultati piesa. 


Comentarii