Despre ce a fost la Eurovision 2013

   Salutare tuturor si bine v-am regasit dupa o mica pauza datorata timpului disponibil. Asadar poate am mai zis dar aceste bloguri le fac din pasiune si placere, asa ca ramane la aprecierea fiecaruia daca o sa va placa ce veti citi si pe aici. Asa ca multumesc celor care apreciaza si celor care trec in vizita pe aici.
  Asadar in continuare pentru ca in postarea precedenta va prezentam cateva informatii despre competitia ce a tinut romanii mai aproape de semenii lor. Cu totii au fost aproape de Cezar Ouatu la Eurovision 2013 la Malmo, Suedia, locul de desfasurare a competitiei. Asa ca va propun in continuare cateva lucruriu cred eu interesante si uluitoare despre ce a mai fost in acea seara, in special in timpul votarii. Asadar ca  Dan Manoliu, seful delegaţiei României la Eurovision, acesta a explicat recent de ce ţările în care sunt plecaţi mulţi români au acordat foarte puţine puncte sau deloc în cadrul competiţiei de la Malmo Arena. Potrivit oficialului TVR, deşi diaspora a votat masiv pentru Cezar Ouatu, 50% din ponderea votului aparţine unui juriu de specialitate, care se pare că nu a apreciat foarte mult piesa „It’s My Life”.
“Potrivit tabelului oficial cu televotingul din Italia, România a primit cele mai multe puncte, urmată de Moldova. Cum am primit doar un punct din Italia, înseamnă că juriul italian ne-a ars extrem de tare şi ne-a dat zero puncte”, a explicat Manoliu. 
“Făcând socoteli, te cam încurci şi constaţi că nu prea iese. Românii au votat şi în Italia, şi în Spania, doar că juriul e al ţării respective, cu oamenii lor. Vom trimite la EBU o hârtie în care vom spune că e uşor de mirare că am luat 12 puncte la televoting şi iată că totuşi am primit doar un punct din Italia. Aşteptăm să vedem dacă vor da publicităţii şi notele juriului italian”, a adăugat el.
  „Mulţi uită că apariţia lui Cezar la Eurovision a fost un act teatral, nu o paradă de modă în care să ne apucăm să judecăm dacă ţinuta a fost sau nu OK. Plus că la mijloc e vorba de Doina Levintza care, la câte piese de teatru şi filme a făcut, cred că putea fi apreciată. Mai ales că marele Jean Paul Gaultier, prezent în Suedia, a apreciat un singur show şi o singură vestimentaţie: cele ale României. Dar fiecare are dreptul să comenteze”, a conchis el.
 Asa ca iata inca odata daca mai era nevoie se confirma faptul ca la Eurovision totul e aranjat dinainte. Si asa cum circula si in media, cu adevarat o loterie geopolitica in care Romania a intrat. Daca vom reusi vrodata sa iesim invingatori, depinde.., iar daca se va intampla, poate am mai zis-o si o repet, asadar daca vom iesi invingatori vrodata nu cred ca vom face fata. Aceasta este doar o parere personala. 
Cu toate acestea dupa parerea personala, impartasita si de Dan Manoliu a arătat că este mulţumit de evoluţia României în festivalul internaţional de muzică. 
 Si cu acesta am spus ce am avut de comentat despre evenimentul muzical care a fost Eurovision. 
  Asa ca daca aveti si voi o parere lasati un comentariu in sectiunea de mai jos, iar daca vi s-a parut aceasta postare interesanta un share & like. 

Comentarii