Premiera pe Controversa: Un nou videoclip special de la Stefan Banica jr. feat. Pacha Man - Alerg printre stele

 Salutare si bun gasit si pe aici. Pentru inceput treaditionalele de acum multumiri celor care apreciaza acest blog special. Si dupa ce am facut si scurta introducere iata si noutate pentru care apare acest post.
 Asadar este vorba de inca o premiera muzicala a unui celebru artist si actor Stefan Banica Jr., care de curand a lansat in premiera la Happy Hours de la Pro Tv un nou videoclip la o piesa dupa noul album "Altceva". Insa noutatea si atractia acestui videoclip este chiar fiul sau, care apare in acest clip. Dupa ce Maruta in felul si stilul sau l-a tachinat putin la inceput, acesta s-a tinut tare si a vorbit doar de acest nou videoclip. O colaborare excelenta si placuta dupa cum confirma si Stefan, cu Pacha Man videoclipul este perfect realizat.
E o joaca frumoasa care incepe cu mine si Pacha Man fiind copii: eu ascult ragga, iar Pacha rock’n’roll. In povestea videoclipului incercam sa inversam rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, in clip. Totul se petrece intr-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ti implini visele. Copiii care joaca rolurile noastre au fost alesi in asa fel incat sa semene cu noi. In ceea ce ma priveste, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Stefan”, a spus Stefan Banica. 
Pe langa fiul lui Stefan Banica jr mai apar si alte vedete mari de la noi. Iata asadar mai jos si videoclipul oficial "Alerg printre stele".



Asadar va astept cu pareri si comenturi la acest articol despre noul video.

Comentarii