Controversa Hit: Primul single Silviu Pasca feat. Fely Donose - Prima piatra

  Salutare si bun gasit din nou. Dupa ce v-am prezentat si altfel de informatie iata ca am revenit cu alte noutati de aceasta data din muzica. Asadar in urma cu cateva zile, mai exact pe 31 mai  un alt artist tocmai va propune spre vizionare o noua piesa. Lansare anuntata initial in cadrul "Romanii au Talent", iata ca a avut loc online. Primul single oficial Silviu Pasca feat. Fely Donose - "Prima piatra" 
'Prima piatra' este piesa pe care Smiley mi-a facut-o cadou in semifinala de la 'Vocea Romaniei'. Colaborarea cu Fely a venit firesc pentru ca noi suntem prieteni de ceva vreme si, in plus, vocea ei se potriveste perfect pe piesa", a declarat Silviu.
"Piesa este naucitoare! Dupa ce am lansat piesa lui Tibi Scobiola, suntem foarte bucurosi sa-l lansam acum si pe Silviu. Piesa a fost facuta in studiourile Hahaha Production si suntem super bucurosi de rezultatul final", a declarat Smiley. 

Sursa: bestmusic.ro
  
Asadar iata si aici va propun sa ascultati piesa si sa lasati parerile voastre in sectiunea coment de mai jos. Aceasta piesa este si hitul saptamanii ce vine aici pe Controversa. Si nu uitati share & like la acest articol. 


Comentarii