Experienta Summer camp 2013

   Salutare prieteni. Multumesc celor ce apreciaza acest blog special altfel. Asadar dupa cum ati vazut in postarea anterioara incerc sa mai ies putin din tiparul obisnuit si sa va propun si alte informatii de ultima ora. sper sa fie interesant si macar din curiozitatea de a vedea ce contine sa faceti o vizita.
 Asadar in continuare o sa va propun o alta provocare in care am intrat cu ajutorul BlogalInitiative.ro Asa ca daca voi reusi, nu neaparat castigator pe podium, doar asa pentru participare. Va fi o alta experienta din care am mai invatat un lucru nou. Va fi o a doua competitie in care intru. Nu neaparat pentru a castiga ceva, ci pentru a fi si acest blog special mai cunoscut si implicit de a mai face virala inca o parere.
  Asa ca in continuare iata trei sa le zicem motive pentru care as vrea sa particip la Social Media SummerCamp 2013.
 1. posibilitatea de fi mai cunoscut in aceasta lume a blogarlor, de a cunoase oameni, de comunicare si de a incerca experiente noi. Si cand zic noi ma refer la faptul ca ar fi pentru prima data cand as participa la un asemenea eveniment de social media.
 2. oportunitate de a invata, descoperi lucruri noi. De a cunoaste si comunica cu persoane in domeniu, de a invata si altceva despre bloging si comunicare via blog.
 3. descoperirea de noi locuri din Romania. O experienta noua pentru mine.
   Cam aceastea ar fi cele trei motive pentru care as vrea sa particip. Poate ca ca un incepator in aceasta zona de social media nu as fi ascultat, insa eu am incercat. Chiar daca nu voi castiga eu tot un promotor de evenimente si experiente blogalinitiative voi ramane. Pentru mine personal orice parere, sugestie in plus ma ajuta sa merg mai departe si voi incerca sa tin seama de fiecare. Ca de altfel si experianta summer camp imi va fi de mare ajutor chiar daca nu voi iesi pe locuri fruntase.
 Asa ca daca vreti sa ma ajutati sa ajung sa incerc aceasta experienta social media summer camp like & share acestei postari. Cu respect ma inclin toturor.

Comentarii