Noul videoclip Andreea Balan feat. Mike Diamondz - Things U Do 2 Me

  Salutare prieteni si bun gasit aici pe Controversa. Multumesc celor ce apreciaza acest blog special. In continuare o sa propun spre vizionare inca un videoclip interesant ca tot veni si vara.
Asadar va prezint noul singl
 Andreea Balan feat. Mike Diamondz - Things U Do 2 Me, impreuna cu videoclip oficial al piesei. 
Cantareata-dansatoare a adunat peste 40 de dansatoare alaturi de Mike Diamondz si de partenerul ei de scena, Petrisor Ruge, intr-o petrecere care a tinut mai bine de 15 ore. Aceasta petrecere prezinta noul concept de show al Andreei: Carnaval Show, un spectacol magic cu multe hituri, dansuri spectaculoase si nenumarate costumatii.
Andreea Balan a lansat noul clip si pe pagina ei de Facebook unde a strans aproape 600.000 de prieteni. Iti place, ii dam un LIKE?
 O piesa destul de reusita ce indeamna ce-i drept la distractie, ca de altfel majoritatea celor interpretate 
de Andreea Balan. Videoclipul vine cu o explozie de culoare, multe dansatoare, costume, in colaborare cu Mike Diamondz! 
Filmarile videoclipului "Things U Do 2 Me" au avut loc intr-un complex rezidential de la marginea Bucurestiului in regia lui Anthony Icuagu, fiind prima colaborare a artistei cu tanarul regizor.
Desi rezultatul debordeaza in energie si distractie, experienta a fost riscanta pentru Andreea, pe parcursul filmarilor avand loc o furtuna teribila cu tunete, fulgere, ploaie torentiala si vant puternic. Solista si dansatoarele sale au imblanzit vremea cu dansul seducator si s-au straduit sa nu strice costumele fabuloase cu pene, speciale pentru dansul samba.
Asa ca daca vi s-a parut interesant un Share & Like acestui articol. Parerile voastre de spre acest articol le puteti lasa in sectiunea coment de mai jos. 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/NNsWHWfNRFs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>