O voce ce merita mai mult.

  Salutare si bun gasit la inca o postare speciala aici pe Controversa. Asadar cautand pe net asa, am dat peste o informatie care cred eu ca ar fi interesanta. Este o informatie din lumea muzicii cu titlu un pic  de scandal. Asa cum ne-au obisnuit de acum cei de la Pro, iata inca un artist nedreptatit pe bune, nu numai din spusele unei persoane apropiate artistei, dar si din afara. O voce care pe bune ca merita o alta soarta. 
 Ei bine da inca o fost concurenta de aceasta data de la celebra "Vocea Romaniei" rupe tacerea considerandu-se nedreptatiti, chiar si acum. Asadar, mama Andreei Olariu, din echipa lui Smiley, rupe tacerea: “Si-au batut joc de ea si i-au stricat imaginea”. Vocea ei ar putea rivaliza cu cele ale divelor internatioanale, precum Beyonce, Celine Dion sau Christina Aguilera, insa Andreea Olariu a primit o lovitura total neasteptata la cea de-a doua editie “Vocea Romaniei”, la care a participat, in echipa lui Smiley. Sigura pe vocea si pe talentul ei, se pare ca tanara solista s-ar fi lovit de o serie de inconveniente, la capitolul organizare, “demascate” acum chiar de mama ei, cea care a insotit-o la Bucuresti pe toata perioada concursului. 
 Mama ei mai spune ca Toti concurentii si-au ales piesele, iar la editia de pe 1 decembrie, in loc sa cante o piesa in limba romana, asa cum si-a dorit, a avut o piesa in engleza, care nici nu i se potrivea pe voce. Toti ceilalti concurenti au avut un portofoliu de melodii, din care si-au ales, numai Andreei, Smiley i-a impus piesa. Eu cred ca erau deja cartile facute si ca ea trebuia eliminata. Mie imi pare rau ca i-au distrus imaginea, pentru ca publicul din Romania nu o stia de dinainte de acest concurs si si-au batut joc de ea. Chiar daca trebuia sa iasa din concurs, putea sa cante o piesa care sa i se potriveasca si sa o elimine spunand ca numarul de voturi era mic. Nu avea nimeni cum sa verifice acest lucru. Durerea Andreei a fost aceea ca s-a facut de ras si ca a avut o melodie nepotrivita pentru vocea ei” 
 Asadar priviti mai jos aceasta voce la un concurs tocmai in Italia unde i-a uimit chiar si pe ei.


 
La noi se pare ca erau alte interese. Pacat. In plus 
mama Andreei sustine ca a aflat intamplator, inca de la etapa duelurilor live, ca Julie Mayaya, din echipa lui Brenciu, ar fi facut parte din lista de favoriti: Intamplator, o nepoata de-a mea sta in bloc cu o persoana care lucreaza in echipa emisiunii. Si persoana aceea i-a spus ca se vorbea, la vremea respectiva, ca urma sa castige Julie. Nu am absolut nici o problema cu asta, dar fata mea a fost defavorizata pe fata. Am fost foarte suparata, Andreea a plans nopti la rand din cauza asta. La una dintre editii ea a primit piesa pe care urma sa o cante marti, in concurs, luni seara, adica cu o seara inainte. Nu stia versurile, nu avea unde sa repete, ca in hotel nu avea voie sa cante si ne-am dus peste Smiley la studio. Mai mult, desi trebuia sa faca un total de sase repetitii, in ziua concursului, ea a fost data jos de pe scena dupa numai doua” 
  Acest esec a apasat foarte mult pe umerii Andreei, iar mama ei a fost atat de deziluzionata, incat a vrut sa puna punct carierei muzicale a fiicei ei, tocmai pentru a evita acest gen de necazuri pe viitor. Dar, cum in viata totul se compenseaza, iata ca solista se afla in fata unui viitor ce se anunta a fi roz. Nu de alta, dar a fost contactata de reprezentantii casei de productie Warner, din Italia, pentru un intreg album muzical. Insa se pare ca a existat cineva care a ajutat-o si a incurajat-o, Mihai Traistariu a ajutat-o pe Andreea si o ia cu el la spectacole la Teatrele de Vara de pe Litoral. Din pacate asa stim sa ne tratam vocile noastre nationale. 
  Si, desi in tara nu a mai avut concerte, cantareata se bucura de mare success pe plan local, in Constanta, avand agenda plina pentru vara aceasta: “Canta la mai multe restaurante si hoteluri, in Constanta, Mamaia, dar a mai fost si pe la Eforie. Mihai Traistariu a luat-o cu el la spectacole si la Teatrele de Vara. Mai mult, la fiecare doua luni Andreea are un concert in Italia, asa se intampla de aproape trei ani, de cand a fost la “Io Canto” a mai declarat mama Andreei. 
Asadar va las pe voi mai jos sa comentati daca merita sa castige. Ce ziceti? Lasati parerea mai jos in sectiunea coment. Si daca v-a placut Like & share.

Comentarii