Onesti esti mare!!

  Salutare tuturor si bun gasit la o noua postare speciala aici in Controversa. Pentru inceput multumiri celor care apreciaza ceea ce scriu aici. Oricum accept si critici fara nici o suparare, deoarece nu sunt perfect si este posibil sa fi facut si greseli. Criticile sunt facute sa corecteze daca le intelegi, daca nu asta e tre sa le accepti si daca esti tare mergi mai departe, daca nu te retragi. Asa ca orice comentariu il astept mai jos in sectiunea coment. Poate va fi si o editie de controversa audio pe aceasta tema.
  Asadar in continuare va propun spre vizionare o alta viitoare voce irezistibile, culmea tot de la Onesti. E pare, de fapt nu se pare, orasul da numai voci remarcabile si de succes. Asadar dupa nume ca Loredana Groza, Alexandra Ungureanu, si multe alte voci de succes de astazi, Onestiul face mare cinste Romaniei si de aceea ma mandresc ca am trait in acest minunat oras si de altfel cu siguranta sunt multi onesteni care sunt mandri. Un oras asa mic a putut asadar sa urce sus pe treptele victoriei mult mai repede datorita acestor mari artisti, caci sunt niste artisti. Toti trebuie sa fim mandri. Cu aceasta putem foarte bine sa promovam fgoarte usor imaginea Romaniei in lume. Nu doar cu partile negative. Asadar sa fie acesta ca o introducere pentru viitorul articol ce va urma aici pe Controversa. Asa ca abonativa pentru a fi la curent cu ceea ce urmeaza in Controversa. Un blog special de informatii altfel din muzica, film, monden si nu numai. 
  Asa ca iata vocea ce de curand i-a lasat uluiti pe cei din juriul de la "Next Star" pe antena 1. Un copil ce merita tot respectul pentru felul cum interpreteaza. Priviti mai jos toate reactiile de bucurie, lacrimi de bucurie, ce se revarsa peste intreg platoul. Asa ca felicitari si de aici din Controversa Francesca Nicolescu pentru ca ai reusit performanta uluitoare sa readuci numele Onesti in urechile milioanelor de privitori. Ea a aduso acolo pe Celine Dion, cu vocea. Chiar ca ti se face pilea de gaina cand o asculti. Pentru aceasta si eu vreau sa multumesc postului local de radio-televiziune "Kit tv" ca face cunoscut tuturor viata reala a onestenilor si este in totdeauna cu ochi pe ei. Asadar multumesc pentru aceasta informatie. Si promit sa mai vorbesc aici de voi. Am ramas ascultatorul vostru cel mai fidel. Primul ascultator de Radio Kit Onesti. Tot respectul. 
 Asaca va las sa vizionati clipul si astept comentariile voastre. Like & Share daca v-a placut. 



Comentarii