Controversa Exclusiv: Corina - Roata se intoarce

   Salutare tuturor si bun gasit la un nou articol aici pe Controversa. Locul unde afli noutati din muzica, film, monden si nu numai. Multumesc celor care apreciaza in continuare ceea ce fac. Incerc pe cat pot sa realizez ceva destul de interesant. chiar daca uneori scriu rar, aceasta datorita faptului ca administrez mai multe bloguri personale acolo unde ma mai puteti gasi cand nu sunt pe aici. Blogurile le gasiti in sectiunea "Portofoliu".
  Asadar in continuare va propun pentru inceput inca o noutate muzicala de la Corina, ce de curand si-a lansat si un nou videoclip oficial, la o piesa nou nouta lansata de altfel la inceputul lunii trecute urmat asadar de videoclip. La doar o saptamana aproape de la lansarea pe online are deza peste 700.000 de vizualizari si 3.000 de like-uri. Asa ca un videoclip hot in aceasta vara de la Corina - Se intoarce roata. Realizat in colaborare cu Smiley, Alex Velea si Serban Cazan piesa promite sa devina un hit in aceasta vara. O noua imagine pentru Corina din ce in ce mai atractiva asa cum obisnuieste sa ne faca de fiecare data cand lanseaza cate ceva nou.  Asa ca intrebata de imaginea acestui nou videoclip, a raspuns: 
 'Vara asta e hippie! E vara iubirii, a libertatii de expresie, a festivalurilor si a petrecerilor nebune. Asta e sentimentul pe care il transmite noul meu clip, aromat cu un iz de patriotism pentru ca nu-i asa, nu numai vedetele internationale ca Rihanna sau Lana del Rey trebuie sa fie mandre de tara lor si sa isi poarte steagul pe haine, in fotografii sau videoclipuri. Va propun ca vara asta sa fim liberi, fericiti si sa ne jucam pe cat putem cu sentimentele, culorile, muzica..senzualitatea'. 
  Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga si filmat in trei locatii diferite din Bucuresti si din apropierea capitalei si ne prezinta o noua latura a Corinei! 
  Corina se pregateste de lansarea unui nou album, pe care il va canta intregii tari intr-un turneu ce va cuprinde foarte multe orase de pe intreaga harta si ne promite ca ...Roata se intoarce.
Corina a lansat pana acum doua piese de succes. Pernele moi a fost o colaborare cu Pacha Man, in timp ce A ta a fost unul dintre singleurile de succes ale anului trecut. 
Iata si aici exclusiv noul videoclip oficial, ce ziceti ? Cum vi se pare? Like, Share & coment daca va place aceasta prezentare. 



Comentarii