Controversa Premiera: Personal - Sute de petale

   Salutare tuturor si bun gasit si aici. Multumiri celor ce apreciaza acest blog special si ii astept cu comentarii pentru a se inscrie in cursa pentru premiul pe care apare alaturi de logo-ul Controversa.
  Si in continuare iata o alta informatie proaspata din domeniul muzical. Asadar probabil ca ati aflat, sau nu un nou proiect proaspat-proaspat s-a lansat, impreuna cu un single nou.
 "Personal - Sute de petale" este noul proiect prin care cei doi artisti Jay-Jay si Vlad, membrii noii trupe vor sa umple marea de patele. Un single destul de colorat sonor ce imbina cu succes doua stiluri Rap-ul si dance-ul.
  “Sute de petale” este o piesă cu aer de vacanţă, din care nu lipsesc soarele, marea, copiii, sufletele pereche şi momentele speciale. Am lucrat la ea alături de producătorii geniali de la HaHaHa şi suntem extrem de încântaţi de rezultat”, ne spune Jay Jay.
 “Piesa aceasta îşi propune să transmită o stare de bine şi să îi contamineze cu optimism pe toţi cei care o ascultă. Avem încredere că o să vă placă şi o s-o puneţi pe repeat”, completeaza Vlad.
 Asadar va invit sa ascultati acest nou proiect muzical 



Like. Share & Comment daca v-a placut.

Comentarii