Un nou videoclip de la Heaven - Good time

 Salutare din nou. Iata ca am revenit cu o alta informatie in premiera pentru Controversa. Este vorba asadar de cele trei dive sexy de la trupa "Heaven", care ne propun un nou videoclip proaspat.
de aceasta data iata ca apare si un special guest "Glance" ce face ca atmosfera sa se incinga si mai tare in aceasta vara. Impreuna iata ca au lansat un nou videoclip la piesa "good time".
  Asadar Adina, Roxana si Aliana renunta la haine si incep distractia. Si pentru ca sunt  alarmant de sexy, patru garzi de corp stau in permanenta cu ochii pe ele. Cu toate acestea, un tanar frumusel si indraznet, atras de senzualitatea Adinei, reuseste sa se apropie de gazdele petrecerii. Este vorba despre Glance, artistul cu care trupa se afla la a doua colaborare.
 Cu o schimbare de imagine radicala, fetele de la Heaven devin trei dive pin-up puse pe distractie, care ne arata ce inseamna sa ne simtim cu adevarat bine, intr-o zi torida de vara.
“Good Times” este o piesa cu energie pozitiva si cu un mesaj ce iti ajunge direct la inima. Cel mai mult imi place faptul ca aceasta piesa te face sa dansezi si iti trezeste pofta de vacanta!” a declarat Adina de la Heaven.
Asa ca iata si videoclipul ce indeama la multe nu-i asa? Play 


Like, Share & Comment daca v-am facut chef de distractie la mare.

Comentarii