Din nou pe blog. Controversa revine

  Si hai salut si bine v-am regasit dragilor. Pentru inceput multumiri celor ce inca mai sunt prezenti pe aici si aporeciaza ceea ce vreau sa transmit. Multumesc celor care ma viziteaza chiar si din curiozitate ori pentru a asculta live Radio Whisper, partenerul media oficial, dupa cum stiti al acestui blog special. Si in continuare voi incerca sa prezint in acelasi stil propriu informatii, noutati dar si ganduri personale poate. In continuare sper sa placa si sa ramaneti mai departe alaturi.
  Asadar inainte de a incepe cu ce mai e nou pe net, in lumea mondena si nu numai, as vrea sa va anunt ca datorita unor probleme tehnice se pare ca noul episod din WizWold2 - ControversaShow probabil ca va fi incarcat pe YouTube cu intarziere. Am ceva probleme tehnice cu pc-ul si de aceea nu am reusit sa randez noul episod. Sper ca in cel mai scurt timp sa reusesc pentru ca este din nou altceva special. Iar in caz ca nu voi reusi o sa incerc sa ma dedic mai mult blog-urilor personale pe care bineinteles le aveti si aici in sectiunea Portofoliu. Asadar voi incepe sa scriu mai mult sper. Vor fi pe langa informatii si ganduri personale despre viata si lume. Trairi personale, dar si foto ori video. Asa ca ati observat nu vreau sa ma las deloc de pasiunile mele. Voi incerca si prin acest blog sa ma prezint pe mine poate, sa imi promovez astfel proiectele personale. Pentru ca stand si studiind aceasta lume a internetului si implicit numeroase bloguri impresionante dar si vloguri romanesti, celebre de acum, m-am dat seama ca inca nu sunt pregatit destul pentru a intra pe piata online cu content video, atat in ceea ce priveste tehnic dar si fizic. Asa ca am decis ca e bine sa merg mai departe momentan cu blogul si sa ma dezvolt pe parcurs aici. Voi continua sa urmaresc si sa sustin bloguri ca http://www.aliceinwonder.net/ un blog feminin, dar plin de frumos placut, interesant, atragator cu multe initiative laudabile, un blog ce pe langa articole remarcabile, promoveaza si tara cu locurile si splendorile sale. Un blog ce te captiveaza din prima clipa care il citesti. Se remarca cu placere bunul gust si placerea de a realiza frumosul. Pe viitor poate voi lansa si o invitatie la o discutie online sau un scurt interviu live aici.
  Un alt blog pe care il urmaresc ce-i drept de cand am aflat ca a participat la competitia blogarilor SuperBlog, despre care stiti deja si nu vreau sa mai stresez, asa ca reveniind la idee va propun urmatorul blog de ganduri si sentimente impartasite pe net, http://otilia-pintilioaie.blogspot.ro/ este blogul in care te face sa simti linistea si caldura sufletului daca il citesti. Sunt ganduri si trairi feminine ce merita citite. Si datorita unei intamplari personale la un post de radio local am avut placerea sa o cunosc in fata, insa pe atunci din pacate nu stiam ca "scrie" asa frumos pe blog. Poate pe viitor intentionez sa o aduc ca invitata si pe aici la o discuti online la fel ca si persoana de mai sus.
  Mai departe va propun un alt blog si un site special ce vrea sa scoata in evidenta ceea ce altii vor sa fie dat uitarii, adica istoria noastra a Romanilor. Siteul va prezinta adevarul despre Daci si tinuturi si asezari dacice. http://danielroxin.blogspot.ro/http://adevaruldespredaci.ro/, dar si http://valentinro.blogspot.ro/. cam acestea sunt bloguri care le urmaresc cel mai fregvent si bineinteles vi le recomand cu placere. Iar ca Vloguri romanesti, am si aici cateva destul de active si cunoscute. Cum ar fi binecunoscuta "DozadeHas", "DaniPeNet"ce de curand a lansat pe internet un prim single cu un titlu foarte sugestiv La finalul acestui articol aveti si videoclipul piesei, "Tequila", TPOV din Iasi pe cand facea si vloguri, "Zmenta", despre care de curand a intrat si in lumea muzicii lansand pe internet o prima piesa in stil hip-hop romanesc "Cu ochi pe tine" feat. Lu-K Beats. Dupa parerea mea bine realizata si placuta. Voi ce ziceti?



Ar mai bineinteles asadar "FriendShow", lectii de moralitate din viata de zi cu zi. Un vlog ce vi-l recomand cu caldura pentru ca e de retinut.
  Si cam acesti sunt cam cei mai urmariti pana in acest moment de mine personal. Apreciez munca tuturor si implicit ceea ce fac. Respect tuturor. Bineinteles mai sunt si altii ca "10lucruri", "Unguru Bulan", "TheLifeInRo", si multi altii.
   Si la final va invit sa urmariti primul single DANI pe NET-Fuck The Monkey



  Si cam acestea au fost si gandurile mele pe ziua de azi. Sper ca nu am plictisit prea mult. Sper ca de acum sa reusesc sa postez mai regulat revenind si la rubricile lasate neterminate cum ar fi ControversaHit, unde in curand o sa va prezint si hitul acestei veri din Controversa. Si in continuare concursul de comentarii ramane deschis.
  Asadar LIKE, SHARE & COMENT sa afle altii.

Comentarii