ControversaExclusiv: Anda Adam - Daca ar fi "Teaser"

  Salut si inca o premiera excusiva pe aceasta zi. Asadar iata teaser-ul celui mai nou videoclip al artistei Anda Adam - Daca ar fi, ce va avea lansarea pe 19 septembrie tot in cadrul Media Music Awards 2013.
 Anda Adam apare in ipostaze tandre, filmate in vestiar, alaturi de barbatul care i-a furat inima, un tanar carismatic, membru al echipei de fotbal american.
Acesta este, in viata reala, model din echipa lui Catalin Botezatu, artista rugandu-l personal pe celebrul designer pentru a-i face cea mai buna recomandare in acest sens.
  Cu ocazia noului proiect, Anda Adam a adoptat un nou look, alegand sa poarte breton, stilingul fiind realizat chiar de mama ei, aflata in Romania pe parcursul filmarilor. 
 "Am filmat zece ore in continuu, in timpul zilei pe stadion si noaptea pe motocliclete alaturi de cei mai buni cascadori pe care i-am vazut vreodata. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Sunt foarte incantata de produsul final si abia astept sa lansam varianta completa. Le multumesc tuturor celor implicati in proiect si domnului Alin Petrache, Presedintele Federatiei Romane de Rugby, pentru sprijinul acordat aentru filmarile pe stadion”, a declarat artista. 


Comentarii