ControversaExclusiv: Liviu Varciu - Vecina

  Salutare si bine v-am regasit si pe aici.
 A venit toamna si se pare ca incetul cu incetul isi intra in drepturi asa cum trebuie. Un anotimp placut, cu frumusetile ei. A sosit asadar vreamea sa si culegem roadele la ce am muncit atat toata vara si in anii din urma. E vremea recoltei, cand toata natura se transforma in culorile toamnei, cand frunzele incheie un ciclu de viata asezanduse incet in bataia vantului, din ce in ce mai prezent, pe pamantul inca cald pregatindu-i parca platura pentru ce va urma.
  Asadar dupa aceasta introducere de sezon sper ca a fost placut, va invit in continuare sa vizionati mai jos un videoclip nou nout al unei vedete ce se pare ca revine pe piata muzicala cu piese noi si un stil complet schimbat fata de ce a fost. Dupa ce a trecut printr-o despartire, inpacare si iar despartire, definitiva de data asta iata-l asadar din nou pe scena muzicala.
  Dupa ce a facut furori si a innebunit zeci de adolescente cu piese ca "ochi tai", L.A. a fost o formație românească înființată în anul 1998 de către Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan. Cei doi au numit trupa după inițialele prenumelor lor, atrăgându-l în proiectul muzical și pe Adrian Zainea. În 1999 au lansat primul lor album de studio, Femeia, vândut în 600.000 de exemplare, un record la acel moment. În următorii trei ani au lansat încă șase materiale discografice. Pentru albumul L.A. Club, produs împreună cu casa de discuri Music & Music, au abordat un gen muzical diferit de cel de până atunci, și anume dance
  Asa ca iata-l astazi pe Liviu Varciu, revine pe piata cu cel mai nou single, realizat cu trupa ce este alaturi de el in showul pe care il prezinta pe sticla, pe un canal Romanesc de la noi, o piesa inspirata si din trecutul sau personal. "Vecina" este piesa cu care Liviu Varciu incearca sa cucereasca din nou inimi. O revenire dupa parerea mea reusita. Sa speram ca va si prinde la public. 
  Va reusi oare? Ce parere aveti? Lasati parerea voastra in sectiunea coment si Like & Share prietenilor. 





Comentarii