ControversaExclusiv: Mandinga - La vita e bella (videoclip oficial)

  Salutare tuturor si bun gasit aici pe Controversa cu noutati proaspete din lumea muzicii. Asa cum dupa cum probabil ati aflat ca celebra trupa Mandinga, dupa single-uri ca Zaleilah, piesa ce in 2012 a castigat selectia nationala pentru Eurovizion fiind pe locul 12. O formație românească de muzică jazz latin, salsa, merengue, latino și cumbia, formată în anul 2002.
  Trupa a intrat în finala Eurovision 2012 în urma semifinalei de pe 22 mai. Prestația live din concurs a fost afectată de o problemă tehnică. După primele acorduri, solistei i s-a defectat casca de monitorizare prin care auzea negativul melodiei și vocile colegilor. Elena s-a redresat rapid și incidentul nu a afectat prestația Mandinga per ansamblu. Emoțiile au fost spulberate când România a fost prima țară finalistă anunțată de organizatori. În etapa finală, Mandinga s-a clasat pe locul 12 cu 71 de puncte. 
  Asa ca iata-i in 2013 cu un nou single si un videoclip impresionant dupa parerea mea, ce incita oriunde ar merge la distractie si buna dispozitie. Personal am fost prezent la un show Mandinga cand au fost invitati in Bacau, si chiar a fost uimitor. Iata mai jos cum a fost. 




 Asadar si acum iata si cel mai nou videoclip Mandinga - La vita e bella. Muzica si versurile sunt semnate de Smiley si Serban Cazan, iar in curand La Vita E Bella va beneficia si de un clip, regizat de Iulian Moga.
  "Ne doream o piesa in limba romana, asa ca suntem foarte incantati de lansarea acestui single. E o piesa tonica, cu un vibe foarte bun, un ritm care te ridica de pe scaun, un mesaj pozitiv... ne place foooarte tare. Viata e frumoasa, trebuie sa invatam sa traim in prezent si sa ne bucuram de fiecare clipa! ", a declarat Elena Ionescu, solista Mandinga.
  Asa ca ceziceti de noul videoclip? Va place? Comentarii in sectiunea de mai jos si Like & Share si prietenilor. 





Comentarii