Doar tu poti schimba Romania 2

  Salutare romani si bine v-am regasit iata-ma cu o noua postare pe acest blog special. Se pare ca ati cam uitat de mine daca am lipsit din peisaj. Asadar sper ca de acum sa reusesc sa fiu mai prezent si sa revin aproape zilnic. Dar ca de obicei inca le multumesc celor ce au ramas alaturi.
  Asa ca iata o continuare a mesajului anterior de aici dupa blog. Este o problema cat se poate de serioasa ceea ce se petrece acum in Romania. Cu adevarat se pare ca intreaga putere vrea sa scape de teritorii. Se spun multe chiar si pe internet, pe retelele de socializare se strang din ce in ce mai multi. Cat de curand va avea loc o schimbare majora. Asta in caz ca nu cad cu totii din nou in plasa minciunii politice de acum. Eu sincer sper ca nu. Dupa parerea mea toti trebuie schimbati din radacini acum pana nu e prea tarziu poate. Romania trebuie sa ramana a romanilor. De aceea strabunii Daci au luptat atat pentru teritorii si si-au aparat bogatiile cu pretul vietii. Pentru ca noi acum sa le instrainam? De ce? Pentru ca politicienii de azi vor din ce in ce mai multi bani. Banii ii folosesti pe moment insa ce ramane in urma? O Romania "Ceanurata"'poluata si desfiintata. Oare copii nostri merita o asa tara ? Acestea sunt cateva din sutele de intrebari pe care le pune orice roman adevarat si le pun si eu aici in speranta ca va auzi cineva si va da un raspuns. Si Rosia Montana e teritoriu romanesc si trebuie aparat chiar cu pretul vietii daca trebuie. Inteleg ca oamenii de acolo vor sa munceasca, dar insa sa ne gandim si la mediu. Cei de acolo vor locuri de munca si da e adevarat le ofera insa nu se gandesc ca s-au vandut si si-au vandut pamantul de sub picioare altora care au cu totul alte interese ascunse.
 

Conform unor surse din Serviciile Secrete

Chestiunea exploatării Roşia Montană era un subiect pe care Victor Ponta şi George Sörös l-au discutat, atît direct, cît şi prin intermediari, încă de la începutul acestui an, veriga de comunicare reprezentînd-o Daciana Sîrbu şi grupul de europarlamentari PSD şi PNL din Parlamentul European. Pentru a putea controla această afacere, ce riscă să i se spargă în cap, în aprilie 2013, Ponta a mutat decizia în curtea prietenului şi colegului de avocatură Dan Şova. Astfel, prin înfiinţarea unei noi companii, care să se ocupe exclusiv de proiectul Roşia Montană şi care să funcţioneze doar în subordinea ministrului delegat pentru Marile Proiecte şi investiţii străine, Dan Şova, se încearcă păcălirea opiniei publice. Ulterior, discuţiile cu George Sörös şi afacerea în sine i-au fost pasate direct lui Dan Şova, care, prin intermediul unor parteneri englezi (o casă de avocatură din Londra), a negociat modul în care va fi dată şpaga.
Aceleaşi surse spun că partenerii englezi ai lui Şova, care negociază cu avocaţii lui Sörös şi ale căror nume sînt, deocamdată, secrete, urmăresc să scoată de la Sörös 300 de milioane de euro, bani ce urmează a fi plătiţi astfel: 100 de milioane avans, în momentul în care exploatarea va demara, şi alte 200 de milioane în următorul an de zile. Cel mai probabil, banii vor fi daţi ca plată în cadrul anumitor contracte de consultanţă şi lobby şi vor fi plătiţi în conturile unor firme off-shore.
Acestea sînt informaţiile existente la nivelul anumitor grupuri din Serviciile Secrete şi pe care Traian Băsescu le cunoaşte, cu siguranţă
Însă el ezită să facă afirmaţii directe, cu privire la şpaga pe care o vor lua Victor Ponta şi Dan Şova. Aceeaşi ezitare este dată şi de alte circumstanţe, care, dacă ar ieşi oficial la suprafaţă, i-ar da numai dureri de cap Matrozului. Astfel, după cum se ştie, Serviciile Secrete americane sînt interesate în deschiderea exploatării de la Roşia Montană, prin intermediul agentului CIA George Sörös, iar darea în vileag a legăturilor afacerii l-ar pune pe o poziţie proastă cu stăpînii şi protectorii săi. Mai mult, Sörös a fost unul dintre cei mai darnici sponsori ai campaniilor sale electorale, numai în 2009 ungurul băgînd, neoficial, în realegerea lui Traian Băsescu 150 de milioane de euro, dar Basescu i-a tras ţeapă, nereuşind nici să urnească exploatarea de la Roşia Montană, dar nici să cumpere, de la firmele controlate de miliardarul ungur, celebrele avioane F16, casate de armata americană.
Sursă: Secretele Sistemului Blog
  Daca esti roman si vrei ce a fost in trecut Dacia straveche alatura-te lor. Lupta pentru un viitor mai bun.

Comentarii