Controversa Exclusiv: Un nou artist, o alta voce

    Salutare si bun gasit dragi ccititori. Astazi va propun inca o artista, o voce noua pe piata muzicii autohtone. La prima ascultare pare o voce calda si placuta, dar cum la noi sunt cum sunt vocile, cred ca e cu adevarat o voce. Asa ca iato pe misterioasa Misty, ne aduce asadar caldura si flirturile verii inapoi cu single-ul 'Bang'.
Mister si fascinatie, apa si foc, pasiune si neliniste, un oximoron muzical ne va incanta in aceasta toamna incetosata: Misty. Pe cat de misterios este numele ei, pe atat de senzuala si calda este vocea tinerei artiste.

'Intotdeauna m-au atras misterele. Sunt fana serialelor cu extraterestrii, vampiri, legendele... tot ce tine de mistic! Apropiatii imi spun ca sunt o enigma pe care cu greu reusesc s-o dezlege. Imprevizibila si mereu spontana, cu mine viata e un mister, o surpriza continua! 'Misty' mi s-a parut un nume foarte muzical si feminin si in concordanta cu personalitatea mea', ne-a declarat tanara artista Misty.
  'Bang' este un cocktail de europop, dance, un dram de synthpop si o aroma de 80's, totul impachetat in versuri directe si miscarile unduioase ale lui Misty. 
Asa ca va invit sa vizionati piesa si astept parerile voastre. 




Sursa: yabbmusic.ro
yabbmusic.ro

Comentarii