ControversaExclusiv: Keo revine cu un nou single

   Salutare si bine v-am regasit la un nou blog. Astazi o sa va propun o piesa exclusiva in premiera aici in Controversa.
Asadar, s-a născut pe 21 iunie 1978 în București, România iar în 1985 s-a mutat împreună cu părinții săi în Geneva, Elveția.
  A început să cânte la pian la vârsta de 12 ani și a scris primul cântec la 14 ani. În timp ce era în liceu a format prima sa trupă în Geneva, Elveția. Mai târziu a studiat politica în Geneva și la Los Angeles.
  Primul album al trupei lui Keo, The Park, s-a numit Spiders of Addiction și a ajuns pe locul al treilea în topurile din Elveția iar band-ul a ajuns să deschidă concertul lui David Bowie în Montreux, în 2002. Bowie era unul dintre idolii din adolescență ai lui Keo.
  În 2005, Keo se întoarce în România și începe o carieră solo. Single-ul său de debut, Azi vii, mâine pleci a fost lansat în septembrie 2005 și a ajuns numărul 1 în MTV Top 20 în numai 3 săptămâni. Videoclipul a fost regizat de Marian Crișan (care a câștigat Palme D'or la Cannes în 2008 pentru cel mai bun film scurt) și o avea în rolul principal pe tânăra actriță Laura Cosoi.
  Piesa a rămas în Romanian Top 100 pentru șapte luni dintre care trei luni a fost numărul 1. Albumul său de debut, Fără Aripi a primit Discul de Aur în decembrie 2005. Keo se află, în prezent, într-o relație cu cântăreața Andreea Balan.
  În calitate de compozitor și producător, Keo a lucrat cu Massari, Proconsul, Andreea Balan, Alexandra Ungureanu, Cătălin Josan, Blaxy Girls, Anna Lesko, Cristina Rus, Tina G, Cristi Stanciu.
 Dupa hituri ca În ochii tăi (2007), Liber (2011), Fac ce vreau (feat Skizzo Skillz) (2011), iata ca revine in 2013 cu un nou single "Stiu". O piesa de iubire, dorinta, vise si credinte. "Niciodata nu-i tarziu" sa putem visa la o lume mai buna cu iubire si dragoste sa fim mai buni. 
 Asa ca va las sa ascultati piesa si daca aveti placerea un Like, Share & Coment. 

Comentarii