ControversaExclusiv: Single nou "Doar pentru tine" de la Delia


 Bun gasit. Am revenit asadar cu o premiera pe Controversa.
 Printre juririzare la XFactor Romania, iata ca jurata Delia, si-a facut timp sa mai lanseze un single nou. Iata asadar cel mai nou single emotionant. O piesa de dragoste cu usoare insertii de pop-rock "Doar pentru tine" este o stare de relaxare. Intr-un ambient retro, videoclipul, chiar e foarte bine reusit. Chiar aceasta piesa ii scoate perfect in evidenta calitatile vocale de exceptie. Versurile și linia melodică sunt compuse de Delia și inspirate din propria experiență. Delia a demonstrat de-a lungul timpului că este un artist complex. A început să participe la sesiunile din studiouri cu dorința de a-și lăsa cât mai mult amprenta personală asupra pieselor ce le cântă. S-a implicat în proiecte cât mai diferite muzical, repertoriul său incluzând piese precum “Doi în unu” feat. Mihai Bendeac, “U (Can’t stop fighting with my ghosts)“, “La fel” feat. Bibanu MixXL sau “În Culori” feat. Gojira & Planet H. Necondiționată de vreun trend muzical, Delia a lansat balada pop-rock “Doar pentru tine”, ce transmite sensibilitate și multă emoție. 
  Piesa este inspirată din dragoste și din lipsa ei. Uneori relațiile nu mai merg și nu din motive grave. Este exact ce am simțit eu cândva, vorbă cu vorbă, cuvânt cu cuvânt. E din suflet pentru suflete…, a mărturisit Delia.
 Piesa este produsă de F.Charm, chitara este trasă de Alex Turcu, iar Delia a compus versurile și linia melodică. “Doar pentru tine” a fost interpretată în premieră în cadrul Media Music Awards 2013, ce a avut loc pe 19 septembrie la Sibiu. Pozele promoționale sunt făcute de Dimitri Caceaune împreună cu David Gal pe grafică. De make-up s-a ocupat Ana Mironescu și stylingul a fost asigurat de Andra Moga.


Comentarii