ControversaExclusiv: Uniti salvam Romania

   Salutare si bun gasit la acest blog special. Pentru inceput multumiri celor ce apreciaza acest blog.
 Asadar de aceasta data nu va fi vorba de nici o noutate muzicala cu care sunteti obisnuiti sa aflati aici, ci de o informatie de ultima ora care circula pe majoritatea posturilor tv dar cu preponderenta pe internet. O informatie care cred ca o sa ne intereseze pe toti. Se refera asadar la ceea ce vrea sistemul sa faca cu aceasta tara. Adica sa ne vanda cu totul.
 Conform Digi24 "Proteste faţă de proiectul Roşia Montană au avut loc duminica trecută, pentru a șaptea săptămână consecutiv, şi în alte mari oraşe ale României. La Cluj-Napoca, aproximativ 3500 de persoane au protestat faţă de proiectul minier, în timp ce la Timişoara, circa 100 de opozanţi ai exploatării cu cianuri şi-au dat întâlnire în Piaţa Victoriei. La Iaşi, manifestanţii au sfidat chiar un ordin al primăriei, care a scos în afara legii orice miting pe durata hramului Cuvioasei Parascheva.
 Solidar cu protestele si Controversa sustine chiar daca online. Un alt blog mic, ce-i drept, care incearca cu puterile proprii sa solidarizeze Romania pentru o cauza ce ar trebui sa ne intereseze pe toti. Cu totii asadar trebuie sa sustinem salvarea Romaniei si a subsolurilor sale. Bogatiile sunt ale romanilor si trebuie sa ramana aici. Pentru doar 6 % ce ne revine si noua nu merita sa ii lasam sa ne distruga. Tara aceasta poate oricand sa se ridice pe propriile picioare. Sa ne gandm la viata copiilor nostri ce trebie sa aiba un viitor curat, insa daca acceptam intreaga minciuna si manipulare care sistemul o face, acesti copii nu vor mai avea parte de nici un viitor. Si dupa cum foarte bine stiti probabil, Protestatari din toată ţara s-au aflat sâmbătă la Câmpeni, în județul Alba, pentru a manifesta împotriva proiectului de exploatare de la Roşia Montană. Printre ei au fost și peste 1000 de persoane care au venit din Bucureşti şi care au protestat până acum în Piaţa Universităţii din Capitală în semn de solidaritate. Manifestații în favoarea proiectului minier se desfășurau ieri, pe de altă parte, la Roșia Montană.
  După ce au protestat aproximativ două ore în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, manifestanţii au pornit într-un marş spre gară, scandând "Noi nu suntem o naţie de sclavi", "S-a dat şpagă barosană pentru Roşia Montană" şi "Vrem natură, nu cianură", potrivit Mediafax.ro.Protestatarii s-au adunat, duminică, în jurul orei 17.00, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, având pancarte pe care scrie "Române, acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soartă", "Vrem natură, nu cianură", "Barbu, mercenarul Goldului împotriva patrimoniului".De asemenea, ei scadează "Fără violenţă", "Uniţi, salvăm Roşia Montană", "Demisia", "Nu cedăm, nu capitulăm", "Pungeşti-Roşia vine revoluţia".Unul dintre participanţii la protest a citit "proclamaţia" de la Cîmpeni, de sămbătă, şi a criticat declaraţiile premierului Victor Ponta referitoare la "linia roşie" care ar fi depăşită la anumite proteste.Proteste similare au loc, duminică seară, şi la Bucureşti şi Abrud.Câteva sute de persoane, la proteste pro şi contra proiectului de la Roşia Montană, la Abrud.Mitingul opozanţilor proiectului minier de la Roşia Montană este autorizat până la ora 21.00.
 Asa ca daca vreti o Romanie sanatoasa Like, Share. 

Comentarii