Premiera pe Controversa: Trupa fenomen a anului 2013

   Salutare in continuare va propun in premiera un videoclip destul de interesant. In premiera primul video din cariera Boyband-ul fenomen al anului 2013 - MAXIM. 
  Dupa debutul din Sibiu (la Media Music Awards 2013), baietii lui Adrian Sina, cel care a descoperit si format acest proiect, vin cu primul videoclip din cariera lor. "50/50" este un filmulet plin de energie, de bikeri, skateri, de pustoaice si pusti foarte cool, de culori si de flirturi inocente.
Alexander, Bogdan, Marcus si Gabriel inseamna MAXIM si sunt pregatiti sa ia cu asalt scenele din toata tara si sa cante pentru miile de fane ce le scriu zilnic comentarii pe YouTube si pe Facebook.
Fanii lor se numesc #maximers, piesa a fost compusa de liderul Akcent, Adrian, videoclipul a fost regizat de Slava Sirbu. O piesa cu un videoclip plin de energia tinereti si care chiama toti tinerii la distractie. 
Like, Share & Coment daca aveti placerea. Si dupa cum poate ati observat a deschis si o sectiune de subscribe, un newslater pe mail, pentru a fi mai aproape de voi. Asa ca daca vreti sa aflati primii ce mai apare nou pe acest blog va invit sa va abonati la Va multumesc anticipat si Enjoy!!

Comentarii