Vremea la inceput de noiembrie + single nou Blaxy Girls



 Salutare prieteni si bun gasit la un nou blog de muzica marca Controversa. Intr-o zi mai bine de vara decat toamna. Si se pare ca inca o mai tine asa. Meteorologii prognozează, pentru următoarele două săptămâni, o vreme în general plăcută pentru finele lunii octombrie, valorile medii diurne urmând să ajungă la 24 de grade Celsius, în prima săptămână a intervalului, în majoritatea regiunilor, după care vor scădea până la 10 grade Celsius, în zona montană, la începutul lunii noiembrie. 
 În Moldova, în primele două zile ale intervalului, vremea va fi caldă, cu maxime termice care vor atinge, în medie, 20 de grade Celsius, apoi valorile diurne vor scădea spre 14-16 grade Celsius. Răcirea vremii va continua, astfel încât, în zilele de 2 și 3 noiembrie, temperaturile maxime vor ajunge la valori medii de 12 grade, comparabile cu normele climatologice ale perioadei. Minimele termice vor fi cuprinse, în medie, între 6 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori în nopțile din intervalul 22-25 octombrie.
Vor fi condiții ca trecător să plouă slab în zilele de 23 și 24 octombrie, precum și în intervalul 27 octombrie-3 noiembrie. Aceasta vreme cred ca ne pregateste ceva in aceasta iarna si cred ca ceea ce au spus meteorologi va fi adevarat, aceia ca vom avea cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani. Asa ca sa ne bucuram in continuare de caldura. Dar atentie, pentru ca chiar azi am vazut oameni la tricou, sa nu dam in cealalta parte, a medicului deorece e chiar inselatoare aceasta vreme. Asadar sfatul meu e sa va protejati sanatatea. Sa nu transformam Romania intr-un focar de gripa. 
  Asadar dupa aceasta introducere mai speciala asa sa reven in zona muzicala si va propun in continuare cel mai nou single al celor 5 vedete aflate sub aripa cunoscutului om de muzica Costi Ionita. Asa ca iata-le pe fetele de la Blaxy Girls cu noua piesa "Wrong". O intoarce la stilul pop-rock ce le-a consacrat si versuri cu un mesaj puternic. Desi greu de pronuntate versurile au in ele stilul caracteristic cu care fetele s-au consacrat. 
   Muzica a fost creata de Marcel Prodan, Andrei Nemirschi, Adrian Stavian si Viky Red. De text s-au ocupat Andrei, Marcel si Cristian Constantin iar productia este semnata Mann Studio, echipa care ne-a adus hiturile Alexandrei Stan, inclusiv Mr.Saxobeat. 
 Cu un videoclip cu versuri fetele iata ca revin in aceasta toamna cu aceasta noua piesa impresionanta. Asa ca va las pe voi sa apreciati aceasta piesa mai jos in sectiunea de comentarii. Nu ar strica un Like si un Share sa mai afle si prietenii. 
 Asa ca auditie placuta si aveti grija de sanatate. 






Comentarii