Controversa Excusiv: Smiley - Acasa (single nou)

   Salutare dragilor si bun gasit in Controversa. Multumesc celor care ma sustin, asa ca m-am gandit ca ar fi interesant ca in curand o sa fac un blog in care o sa raspund la intrebarile voastre. Asadar va astept acolo mai jos cu intrebari, daca vreti sa aflati mai multe cine sunt, ce fac sau orice.
 Asadar pana atunci va propun sa vizionati in continuare cel mai nou single al lui Smiley - Acasa. Se spune ca Acasa e acolo unde ti-e inima, iar Smiley pare sa reconfirme aceasta veche zicala in videoclipul realizat pentru Acasa, piesa care da numele noului sau album. 
 videoclipul il plaseaza pe Smiley in mijlocul lui nicaieri, tragand hotarat un carucior catre o destinatie numai de el stiuta. Artistul se opreste intr-o padure, in fata unei constructii neobisnuite, care in scurt timp capata forma unei case.
 Intr-un moment de cumpana, insa, isi face aparitia un magician, precum cei din povesti. Pe masura ce casa din padure capata contur, isi mai fac aparitia si alte personaje determinate si entuziaste. Prietenia de care dau dovada cei implicati in ridicarea casutei ofera promisiunea unui final de basm.
  Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii, declara Smiley.
  Noul album al lui Smiley beneficiaza de o lansare in etape. Astfel, in paralel cu lansarea videoclipului realizat pentru Acasa, Smiley anunta si lansarea oficiala a albumului Acasa, care va avea loc pe 21 noiembrie. 

 Asa ca asteptaptand cu nerabdare lansarea sa vizionam acest nou videoclip si daca aveti placerea Like, Share, Coment. 
 Si nu uitat de intrebari tot acolo. 


Comentarii