ControversaExclusiv: Crash + Alexandra Ungureanu - Cuvinte (premiera)

   Salutare si bun gasit la un nou blog aici in Controversa .In continuare am placerea sa va propun spre ascultare o mare vedeta a muzicii pop din Onesti, ce astazi este in top la majoritatea radiourilor nationale. Un artist complet ce duce mai departe faima unui oras ca Onesti. Oras ce de-alungul timpului a lansat zeci de artisti, sportivi in mod special si care inca are voci bune. Alexandra Ungureanu (n. 28 decembrie, 1981) este o cântăreață de muzică pop/house/dance și vedetă din România, La vârsta de șase ani a început să ia lecții de canto și de pian, iar în adolescență a urmat cursuri de chitară. Ulterior, Ungureanu a participat la diverse concursuri de muzică pentru copii, în cadrul cărora a obținut rezultate remarcabile. Treptat, ea și-a format un repertoriu cu piese compuse pentru ea de Dinu Giurgiu, Ionel Tudor, Adrian Despot, Marius Teicu sau Cornel Ilie și a participat la diverse emisiuni televizate.
Începând cu anul 2001, ea a colaborat alături de formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”. În 2003, Ungureanu obține locul al treilea la selecția națională pentru concursul muzical Eurovision cu piesa „Make this love come true” și a reprezentat România la festivalul Cerbul de Aur.
În 2004, interpreta a concertat în douăsprezece orașe mari ale României alături de formații precum Holograf, Vița de Vie sau Taxi. În toamna aceluiași an, Ungureanu a semnat un contract împreună cu grupul de muzică house/dance Crush, pentru a deveni vocea principală a formației. În această formulă, proiectul a produs două albume de studio: Crush + Alexandra Ungureanu (2005) și Hello (2007).
Astazi, in 2013 iata un nou single ce vine la pachet si cu un videoclip. O piesa un pic altfel fata de ce a fost pana acum. Crash si Alexandra Ungureanu vine in aceasta toamna cu o schimbare in cariera. In premiera pe Controversa va prezint piesa "Cuvinte", o balada impresionant de sensibila promovata de ei. 
  Videoclipul 'Cuvinte' paseste in lumea persoanelor cu deficiente de auz si vorbire pentru care lumea se creioneaza in alte nuante si trairi decat cele cunoscute de noi. Pentru noul single, Crush si Alexandra au colaborat cu un vechi prieten de-al proiectului Marius-Gabriel Kisczuk. 
 Potrivit Urban.ro iata ce a declarat artista despre videoclip si piesa. 
 Despre clip, Alexandra si gasca ne-au marturisit: 'Cuvinte' iti aduce aminte ca exista o cale mai usoara sa descrii cuiva ce simti, in caz ca nu esti maestru in oratorie si poti sa alegi cuvintele cele mai de pret. Noii nostri prieteni, Jeni Ion si Daniel Cioc ne-au ajutat mult, ne-au dat o noua perspectiva asupra textului iar acum prin intermediul acestui videoclip, mesajul devine mai puternic
Despre "Cuvinte", baietii de la Crush ne-au declarat: 'Pe masura ce ne maturizam simtim nevoia de schimbare , devenim tot mai creativi. Cand ne unim mintile suntem mult mai creativi si ar fi pacat sa nu ne folosim la maxim de imaginatia noastra. Schimbarea a inceput cu single-ul cantat in vara acestui an, "Iubire de-o vara". Am renuntat pentru o vreme la beat-urile house si am incercat sa compunem cu unele noi. Ne place sa surprindem.' 
Ascultati piesa si lasati un comentariu jos in sectiunea coment. Un like si un share pentru a afla si prietenii ar fi un lucru placut pentru mine 



Sursa: Wikipedia.org si urban.ro 

Comentarii