ControversaExclusiv: DubZ feat. Dj Hutch - Child's Play (instrumental) Update

   Salutare prieteni si bun gasit la un nou blog, aici in Controversa. Dupa cum ati observat cei care urmaresc si celelalte bloguri din portofoliu am avut si ceva activitate pe acolo. Asadar am facut ceva schimbari de nume, destinatii si alte alea cu scopul de a impartasii cateva din ceea ce imi place personal si de a oferii si cateva servicii, de a ne mai destinde putin. Si bineinteles schimbarile vor continua. Asadar multumesc de altfel tuturor care apreciaza ceea ce fac si inca astept intrebarile voastre in sectiunea coment despre orice dar si sugestii.
 Asa ca in continuare o sa prezint doi artisti tineri, pasionati de muzica, Andrei Dediu si Andrei EM alias Dj Hutch, un dj de exceptie de la Radio Whisper care face de fiecare data show cand apare sau se aude. Chiar daca nu este o vedeta nationala inca, sper sa devina cat de curand el ne ofera tuturor o muzica buna si impresionanta. Este tocmai din Falticeni, este tanar, pasionat de muzica si distractie, la doar 16 ani uimeste cand urca pe o scena cu vocea sa si muzica. Sper ca in curand sa reusesc si un interviu exclusiv cu el.
  Asa ca acesti doi tineri, DubZ, realizand piesa, Andrei EM cu ideea, a iesit ceva remarcabil. In curand sa speram ca vor veni si versurile de la dj Hutch si voi avea onoarea sa o prezint aici in Controversa. Asa ca mult succes baieti.
 Pana atunci va invit sa ascultati ultima sa realizare aici in Controversa dar si in cadrul emisiei Dj Cyros de la Radio Whisper.
 Enjoy the music



Like, Share & Coment

Comentarii